Advertorial Overige

Gratis RC-motoren bij Dutch Dream Slaapcomfort

Krijg RC-motoren (draadloze afstandsbediening) ter waarde van € 199 cadeau!

Nooit meer last van die kabel aan de zijkant van het bed, maar gewoon een goede losse afstandsbediening die je ook op een verdere afstand kunt gebruiken en die je met de stofzuiger niet los kan trekken. Momenteel krijg je bij de populaire boxspring Toscane gratis draadloze afstandsbedieningen. Dit geeft deze elegante boxspring een nog luxere uitstraling!

De boxsprings van Dutch Dream Slaapcomfort worden handmatig gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Door deze eigen productie is het mogelijk om je bed volledig zelf samen te stellen. Denk hierbij aan de stof, kleur en het hoofdbord. 

Persoonlijk advies

Bij Dutch Dream is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Bij een nieuwe boxspring horen daarom ook vaak nieuwe matrassen. Deze zijn er in veel soorten en maten, maar welke past bij jou? Daarvoor zien de adviseurs je graag in één van de winkels. Ze nemen de tijd, luisteren naar je wensen en creëren het perfecte slaapcomfort.

Dutch Dream maakt matrassen in eigen fabriek, maar is ook dealer van onder andere Pullman en M line. Momenteel ontvang je ook 25% korting op alle Coolmotion matrassen van M line.

Kom gerust eens vrijblijvend langs bij Dutch Dream in Alphen aan den Rijn. Ook op Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.