Advertorial Overige

Gratis RC-motoren bij Dutch Dream Slaapcomfort

Krijg RC-motoren (draadloze afstandsbediening) ter waarde van € 199 cadeau!

Nooit meer last van die kabel aan de zijkant van het bed, maar gewoon een goede losse afstandsbediening die je ook op een verdere afstand kunt gebruiken en die je met de stofzuiger niet los kan trekken. Momenteel krijg je bij de populaire boxspring Toscane gratis draadloze afstandsbedieningen. Dit geeft deze elegante boxspring een nog luxere uitstraling!

De boxsprings van Dutch Dream Slaapcomfort worden handmatig gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Door deze eigen productie is het mogelijk om je bed volledig zelf samen te stellen. Denk hierbij aan de stof, kleur en het hoofdbord. 

Persoonlijk advies

Bij Dutch Dream is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Bij een nieuwe boxspring horen daarom ook vaak nieuwe matrassen. Deze zijn er in veel soorten en maten, maar welke past bij jou? Daarvoor zien de adviseurs je graag in één van de winkels. Ze nemen de tijd, luisteren naar je wensen en creëren het perfecte slaapcomfort.

Dutch Dream maakt matrassen in eigen fabriek, maar is ook dealer van onder andere Pullman en M line. Momenteel ontvang je ook 25% korting op alle Coolmotion matrassen van M line.

Kom gerust eens vrijblijvend langs bij Dutch Dream in Alphen aan den Rijn. Ook op Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein vandaag 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk vandaag 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving vandaag 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk vandaag 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.