Advertorial Overige

Gratis RC-motoren bij Dutch Dream Slaapcomfort

Krijg RC-motoren (draadloze afstandsbediening) ter waarde van € 199 cadeau!

Nooit meer last van die kabel aan de zijkant van het bed, maar gewoon een goede losse afstandsbediening die je ook op een verdere afstand kunt gebruiken en die je met de stofzuiger niet los kan trekken. Momenteel krijg je bij de populaire boxspring Toscane gratis draadloze afstandsbedieningen. Dit geeft deze elegante boxspring een nog luxere uitstraling!

De boxsprings van Dutch Dream Slaapcomfort worden handmatig gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Door deze eigen productie is het mogelijk om je bed volledig zelf samen te stellen. Denk hierbij aan de stof, kleur en het hoofdbord. 

Persoonlijk advies

Bij Dutch Dream is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Bij een nieuwe boxspring horen daarom ook vaak nieuwe matrassen. Deze zijn er in veel soorten en maten, maar welke past bij jou? Daarvoor zien de adviseurs je graag in één van de winkels. Ze nemen de tijd, luisteren naar je wensen en creëren het perfecte slaapcomfort.

Dutch Dream maakt matrassen in eigen fabriek, maar is ook dealer van onder andere Pullman en M line. Momenteel ontvang je ook 25% korting op alle Coolmotion matrassen van M line.

Kom gerust eens vrijblijvend langs bij Dutch Dream in Alphen aan den Rijn. Ook op Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving vandaag 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden vandaag 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving vandaag 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken vandaag 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving vandaag 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.