Advertorial Coronavirus in Alphen

Gratis sneltest voor werknemers

De overheid stelt € 450 miljoen beschikbaar aan werkgevers om hun werknemers te laten testen. Samen met bedrijfsarts Theo Kessels is Corona Sneltest Point officieel geautoriseerd om deze antigeen sneltest per direct uit te voeren.

Het gaat om beroepen waarbij thuiswerken niet mogelijk is. Daarnaast dient men symptomen van corona klachten te hebben. Binnen 15 minuten na de testafname ontvangt de werknemer per e-mail een positieve of negatieve testuitslag en weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Geïnteresseerd? Klik hier om je als werkgever aan te melden. Na je aanmelding krijg je als werkgever bericht of je bent goedgekeurd. Daarna ontvang je alle instructies en een unieke vouchercode waarmee jouw personeel gratis online een reservering kan maken.

Coronasneltestpoint Alphen aan den Rijn
A. van Leeuwenhoekweg 38A4 (Lions Parc)


Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Centurion en optio

De basiseenheid voor het Romeinse leger is een centurie. Deze groep van tachtig mannen wordt geleid door de centurion en zijn assistent de optio. De centurion is de officier die de centurie leidt en de optio is wat we tegenwoordig een drilsergeant zouden noemen.