333Travel
Advertorial Overige

Gratis spectaculaire Landenshows

Hou je van verre reizen en wil je geïnspireerd worden? Kom dan zaterdag 21 en zondag 22 oktober naar het Verre reizen event in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit verre reizen evenement staan vele reisorganisaties die mooie verre reizen aanbieden.

Zo is ook de Alphense reisorganisatie 333travel hier aanwezig.  Frangken Tuhumena, eigenaar van 333travel zal met zijn team mooie landenshows gaan verzorgen waarbij reizigers worden geïnspireerd met een film impressie, prachtige beelden en deskundige adviezen en tips gegeven door reisprofessionals.  Deze landenshows worden in lokaal 8 gegeven in de Fokker Terminal, Binckhorst 249 in Den Haag.

Gratis entree / gratis parkeren

Normaliter bedraagt de entree voor dit verre reizen event 7,50 per persoon. Via Verre Reizen Event - 333travel en het code woord ‘333travel’ kun je gratis tickets bestellen en parkeren is gratis.

Vanaf zaterdag 21 oktober geeft 333Travel veertien landenshows die op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur starten.

Klik op de link voor de indeling en tijden van de landenshows Verre Reizen Event - 333travel.

Korting van 100,-

Bezoekers die op de beurs een boekingsaanvraag bij 333travel  doen geven we ook nog een korting van 100,-. Tevens maak je bij onze photobooth kans om 2 gratis tickets van Air Europa te winnen naar een Latijns-Amerikaanse bestemming.


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.