Toyota van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Gratis Toyota testdagen bij Van Ekris voor alle Toyota-rijders

Toyota Van Ekris doet graag wat extra’s voor de Toyota-rijder. Ook als je (nog) geen klant bent van Van Ekris maar wel de trotse bezitter van een Toyota. Van Ekris test elke Toyota gratis na de test ontvang je naast het rapport ook nog een Toyota goodiebag ter waarde van € 24,95. Als je er dan toch bent, kun je ook meedoen met de prijsvraag en een mid-week Spanje winnen.

Op vrijdag 11 november 2022 en zaterdag 12 november 2022, houdt Van Ekris weer hun bekende Toyota Van Ekris ‘Winter Welkom’ testdagen. Iedere bezitter van een Toyota, klant of geen klant, kan dan terecht bij hen voor een unieke gratis check-up van zijn/haar auto.

Deze controle kost normaal € 21,95 en is uniek in Nederland. "Wij controleren jouw auto op 18 vitale punten. Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig en vertrouwd de winter in gaat. Wees er wel snel bij want de dagen zitten snel vol", aldus Van Ekris.

Het wachten kan onder het genot van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers. Liever een winters hapje? Van Ekris heeft heerlijke erwtensoep en voor de persoon die niet hoeft te rijden, glühwein!

Meer weten of direct jouw gratis afspraak inplannen? Klik hier om naar de site te gaan en je aan te melden.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

toyota_van_ekris_1572_92be14655085bbf099920a54f8a717d6.jpg

Prijsvraag

Ook kun je tijdens het wachten meedoen met de prijsvraag en kans maken op:

  • 1x hoofdprijs mid-week reis naar Spanje.
  • 6x VIP-behandeling voor de auto.
  • 12x Korting op het onderhoud.

De Winter Welkom testdagen houdt Van Ekris bij alle bedrijven: Alphen aan den Rijn, Mijdrecht en Maarssen. Wees er snel bij, want de dagen zitten snel vol!

Bel Van Ekris om een afspraak te maken of plan hem hier online in.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 17:50

Bijgeboekte voorstellingen met bekende namen bij Parkvilla

Het culturele seizoen loopt hetzelfde als een schooljaar: van september tot en met juli. Maar dat wil niet zeggen dat er in het seizoen geen theatervoorstellingen worden bijgeboekt. Op 16 mei komt Marcel van Roosmalen naar Parkvilla met zijn voorstelling Totaal 3 On Tour en op zondagmiddag 9 juni komen Rob Urgert en Joep van Deudekom met de De Verbinders.

Openbaar vervoer gisteren 16:45

In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva

Reizigers kunnen voortaan eenvoudig reizen en betalen door in- en uit te checken met de betaalpas. Nu nog zonder kortingen of abonnement. Daarnaast blijft het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of om een kaartje te kopen bij de chauffeur. Reizen met de betaalpas is onderdeel van OVpay, de nieuwe manier van betalen in het ov.

Calamiteiten gisteren 16:25

N207-Oostkanaalweg afgesloten na ongeval

Op de N207-Oostkanaalweg, tussen Oranje Nassausingel en Nieuwkoopseweg, heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij twee auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Als gevolg hiervan is de weg momenteel afgesloten. Het verkeer staat vast tot en met Ter Aar.

Verkeer en vervoer gisteren 13:08

Europese Flitsmarathon: intensieve controles voor verkeersveiligheid

Van maandag 15 tot en met zondag 21 april houdt de Europese politieorganisatie Roadpol de zogenoemde 'flitsmarathon'. Er wordt die week in verschillende Europese landen, waaronder ook in Nederland, zowel overdag als 's nachts intensiever op snelheid gecontroleerd.