Frans van der Heijden
Advertorial Sport

Gratis workshops van waterpolo, schoonspringen en wedstrijdzwemmen voor de jeugd bij AZC

Deze zomervakantie organiseert AZC in zwembad AquaRijn workshops voor kinderen tot en met 12 jaar.  Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten en mogen na afloop nog even vrij zwemmen. 

De workshops op het gebied van wedstrijdzwemmen, waterpolo en schoonspringen zijn iedere woensdag en bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de activiteiten van de Alphense Zwemclub.

Kinderen kunnen op 29 juli en 5 augustus Wedstrijdzwemmen, 12 augustus en 26 augustus meedoen met waterpolo en op 19 augustus Schoonspringen. Inloop vanaf 14.00 uur, start workshop 14.30 uur. De workshop duurt tot 17.00 uur. Het is niet nodig om vooraf aan te melden.

Voor meer informatie kijk je op https://www.azc-alphen.nl/.


Meer nieuws

Gemeente vandaag 11:49

Nieuwe partners ondersteuning

Inwoners die ondersteuning nodig hebben op diverse levensgebieden, kunnen daarvoor hulp krijgen, denk aan mensen met psychische problematiek, een beperking of chronische ziekte.

Politie gisteren 16:37

Bericht over beroving via Burgernet verspreid

Vrijdagmiddag 23 juli is er via Burgernet een bericht verspreid over een beroving in de omgeving van de Paradijslaan/Castellumstraat in Alphen. Naar de verdachten wordt gezocht.

Advertorial Kinderen gisteren 15:39

Tips voor het versterken van een groeimindset bij kinderen - De Praktijk4Kids helpt

‘’Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’’ is een welbekende quote van Pippi Langkous. Hoewel dit geen garantie geeft voor succes of groei, geeft deze mindset je wel geloof om nieuwe dingen te gaan leren. Bij De Praktijk4Kids worden veel kinderen geholpen met het ontwikkelen van een groeimindset. In deze blog lees je wat dit is en wat De Praktijk4Kids, maar ook jijzelf, hierbij voor het kind kunt betekenen.