Frans van der Heijden
Advertorial Sport

Gratis workshops van waterpolo, schoonspringen en wedstrijdzwemmen voor de jeugd bij AZC

Deze zomervakantie organiseert AZC in zwembad AquaRijn workshops voor kinderen tot en met 12 jaar.  Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten en mogen na afloop nog even vrij zwemmen. 

De workshops op het gebied van wedstrijdzwemmen, waterpolo en schoonspringen zijn iedere woensdag en bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de activiteiten van de Alphense Zwemclub.

Kinderen kunnen op 29 juli en 5 augustus Wedstrijdzwemmen, 12 augustus en 26 augustus meedoen met waterpolo en op 19 augustus Schoonspringen. Inloop vanaf 14.00 uur, start workshop 14.30 uur. De workshop duurt tot 17.00 uur. Het is niet nodig om vooraf aan te melden.

Voor meer informatie kijk je op https://www.azc-alphen.nl/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.