GREEN
Advertorial Overige

GREEN plaatst fonds in ParqGreen Reeuwijkse Plassen

GREEN plaatste medio mei het vastgoedfonds ‘Reeuwijkse Plassen Vastgoed C.V.’. Een initiatief waar beleggers met elkaar investeren in een meer dan succesvol recreatiepark ParqGreen Reeuwijkse Plassen. GREEN Reeuwijkse Hout B.V. heeft het initiatief genomen voor de plaatsing en participeert ook voor 20% in het fonds, wat betekent dat GREEN langjarig betrokken blijft bij het park.  

Samen investeren in een meer dan succesvol park
Het fonds omvat het voorzieningengebouw, inclusief de zonnepaneleninstallatie en totaal 50 woningen in diverse typen. De differentiatie in het park, het beperkte onderhoud aan de woningen en het duurzame karakter van het product is een grote meerwaarde, ook voor het vastgoedfonds!

De diversiteit aan woningen binnen het fonds is groot. Zo werd er geïnvesteerd in 2 studio’s type Sloene uit de eerste fase, 36 waterwoningen en -villa’s uit de tweede fase en 12 waterwoningen en -villa’s uit de derde fase. De typen variëren van 2, 4, 6, 8-persoons waterlodges en waterwoningen tot groepswoningen; de zogenaamde watervilla’s (10, 12- en 20-persoons).

Het volume van de transactie bedroeg bijna 20 miljoen euro. In verband met hoge verhuurresultaten in de eerste twee jaar van het reeds  perationele park, de kwaliteit van de woningen en het duurzame karakter van het park, hebben partijen alle vertrouwen in deze
succesvolle samenwerking en dit onderscheidende fonds. De eerste en tweede fase van het park zijn opgeleverd en in de verhuur opgenomen, wat
maakt dat partijen direct rendement gaan genieten. De bouw van de derde fase is gestart.

Over ParqGreen:
Het project ParqGreen Reeuwijkse Plassen omvat totaal ca. 283 waterlodges, -woningen en – villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een groene en waterrijke omgeving. Om in luxe te genieten van vrije tijd. Ieder seizoen en elke dag van het jaar. De waterwoningen en -villa’s in ParqGreen zijn direct aan het water gelegen. Landal GreenParks verzorgt de verhuur, administratie en marketing van dit exclusieve recreatiepark onder de naam Landal De Reeuwijkse Plassen.

De eerste en tweede fase van het park, bestaande uit 231 woningen, zijn inmiddels geopend en in de verhuur opgenomen. Het park is Green Key Gold gecertificeerd en op dit moment het meest duurzame recreatiepark van Nederland. De voorzieningen in het park zijn luxe met o.a. een verwarmd zwembad, een natuurspeeltuin en speelzolder, een bijzondere koffiebar, een ambachtelijke ijssalon, een Italiaans specialiteitenrestaurant, een parkwinkel én uitgebreide verhuur van sup’s, boten, fietsen en kano’s.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Advertorial Horeca 16 nov. 2019 15:31

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.