GREEN start verkoop Het Havenhuys in Baronie Haven

Op zaterdag 13 april start GREEN met de verkoop van de 34 appartementen en penthouses in Het Havenhuys, het eerste appartementengebouw in de ontwikkeling ‘Baronie Haven’ aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Naar verwachting wordt er nog dit jaar gestart met de bouw van de totaal 30 bijzondere appartementen en 4 stijlvolle penthouses.

Mondain wonen aan rand van De Baronie
Het plangebied van Baronie Haven is gelegen aan de Rijnhavenkade en de Prinses Margrietlaan. ‘Het Havenhuys’, het eerste bouwdeel van de totaalontwikkeling Baronie Haven, grenst direct aan Haven aan den Rijn. Het markante, stijlvolle gebouw biedt ruimte aan totaal 30 luxe appartementen en 4 stijlvolle penthouses met oppervlakten van 88 tot wel 156 m2. De buitenruimten zijn daarbij zeer royaal van 12 m2 tot wel 48 m2 voor de penthouses. Bijzonder aan het gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften.

Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen zijn gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Het Havenhuys grenst direct aan Haven aan den Rijn met uitzicht op de boten. GREEN reserveerde daarom voor de kopers van een appartement of penthouse nu al 15 luxe overdekte ligplaatsen in de haven, zodat zij straks desgewenst een ligplaats kunnen huren in Haven aan den Rijn.

In de aansluitende fase op ‘Het Havenhuys’ zullen circa 110 appartementen, een horecavoorziening en commerciële ruimte worden opgenomen. Vanuit de haven loopt de corridor door Baronie Haven rechtstreeks naar het winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven, winkels om de hoek en een levendig horecaplein.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie over de woningen in Het Havenhuys zie de
website: www.hethavenhuys.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 12:53

Sinterklaas bij winkelcentrum De Baronie

Sinterklaas komt ook dit jaar graag naar winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. De Goedheiligman bezoekt het winkelcentrum op zaterdag 23 november en neemt zijn Pietenorkest mee!

Verkeer en vervoer vandaag 12:23

Schip vast onder Máximabrug

Op maandag 18 november is aan het eind van de ochtend een schip vast komen te zitten onder de Máximabrug in Alphen.

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.