Grieks restaurant Olympia
Advertorial Horeca

Grieks restaurant Olympia: hetzelfde concept op een nieuwe locatie

Sinds dinsdag 15 september is Grieks restaurant Olympia verhuisd naar het voormalige pand van Noël Kitchen Bar op de Raadhuisstraat 106. De nieuwe locatie is groter, waardoor er nog meer ruimte is om de kwaliteit te bieden die je van Olympia gewend bent.

De verhuizing van Olympia betekent echter niet dat er veel gaat veranderen. Bij Olympia kun je namelijk nog steeds terecht voor een sfeervolle en culinaire avond vol met heerlijk Grieks eten. Geniet de hele week door van een heerlijk driegangendiner of het à la carte menu, of kom op dinsdag, woensdag of donderdag smullen van onbeperkt Griekse tapas. En een heerlijke cocktail drinken is nu ook mogelijk door de nieuwe cocktailkaart.

Meer ruimte en mogelijkheden

Het interieur van het pand straalt een nieuwe Griekse stijl uit, een plek waar je rustig kunt genieten van een heerlijke Griekse avond. “Het is vooral een relaxte omgeving waar meer ruimte is om lekker en ruim te zitten. De komende periode zullen we nog wel wat aanpassingen doen aan het interieur om de 100 procent Griekse stijl te creëren, maar het belangrijkste is dat ons concept hetzelfde blijft”, vertelt Nikos. “We gaan nog meer nadruk leggen op de service en de kwaliteit van onze producten. Op deze locatie hebben we daar meer ruimte voor, waardoor we het restaurant naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”

Olympia to go

Op de nieuwe locatie is ook alle ruimte om het bezorgen verder uit te breiden. De menukaart voor het bezorgen is een aangepaste versie van de gerechten die in het restaurant worden aangeboden, maar de klassieke en populaire Griekse gerechten kun je uiteraard gewoon allemaal op de menukaart vinden. Van tzatziki, keftedakia en pitabroodjes tot de lekkerste gyros, souflaki, een mixed grill of een heerlijk visgerecht. Een bestelling plaatsen kan via de speciale Olympia to go website. Let op: Olympia bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn.

Olympia is geopend van dinsdag t/m zondag van 17:00 tot 23:00 uur. Reserveren kan via de website www.olympia-alphen.nl of telefonisch via 0172 494491. Een maaltijd bestellen kan via deze website https://www.olympiatogo.nl/.

Olympia opent in pand noel kitchen bar interieur.jpg


Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.