Grieks restaurant Olympia
Advertorial Horeca

Grieks restaurant Olympia: hetzelfde concept op een nieuwe locatie

Sinds dinsdag 15 september is Grieks restaurant Olympia verhuisd naar het voormalige pand van Noël Kitchen Bar op de Raadhuisstraat 106. De nieuwe locatie is groter, waardoor er nog meer ruimte is om de kwaliteit te bieden die je van Olympia gewend bent.

De verhuizing van Olympia betekent echter niet dat er veel gaat veranderen. Bij Olympia kun je namelijk nog steeds terecht voor een sfeervolle en culinaire avond vol met heerlijk Grieks eten. Geniet de hele week door van een heerlijk driegangendiner of het à la carte menu, of kom op dinsdag, woensdag of donderdag smullen van onbeperkt Griekse tapas. En een heerlijke cocktail drinken is nu ook mogelijk door de nieuwe cocktailkaart.

Meer ruimte en mogelijkheden

Het interieur van het pand straalt een nieuwe Griekse stijl uit, een plek waar je rustig kunt genieten van een heerlijke Griekse avond. “Het is vooral een relaxte omgeving waar meer ruimte is om lekker en ruim te zitten. De komende periode zullen we nog wel wat aanpassingen doen aan het interieur om de 100 procent Griekse stijl te creëren, maar het belangrijkste is dat ons concept hetzelfde blijft”, vertelt Nikos. “We gaan nog meer nadruk leggen op de service en de kwaliteit van onze producten. Op deze locatie hebben we daar meer ruimte voor, waardoor we het restaurant naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”

Olympia to go

Op de nieuwe locatie is ook alle ruimte om het bezorgen verder uit te breiden. De menukaart voor het bezorgen is een aangepaste versie van de gerechten die in het restaurant worden aangeboden, maar de klassieke en populaire Griekse gerechten kun je uiteraard gewoon allemaal op de menukaart vinden. Van tzatziki, keftedakia en pitabroodjes tot de lekkerste gyros, souflaki, een mixed grill of een heerlijk visgerecht. Een bestelling plaatsen kan via de speciale Olympia to go website. Let op: Olympia bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn.

Olympia is geopend van dinsdag t/m zondag van 17:00 tot 23:00 uur. Reserveren kan via de website www.olympia-alphen.nl of telefonisch via 0172 494491. Een maaltijd bestellen kan via deze website https://www.olympiatogo.nl/.

Olympia opent in pand noel kitchen bar interieur.jpg


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.