De Thermen2
Advertorial Evenementen

Griezelavond in zwembad De Hoorn

Op vrijdagavond 29 oktober is er een extra griezelige jeugddisco in zwembad De Hoorn. De griezelavond is bedoeld voor de jeugd, maar iedereen van alle leeftijden is welkom.

Tijdens de avond kun je van 18:30 uur tot 21:30 uur recreatief zwemmen op leuke muziek. Er is enge versiering en op een onverwacht moment wordt het water rood.

Reserveren is voor deze avond verplicht en kan via www.dethermen2.nl.

Let op: dit is een nieuw concept, er lopen geen enge figuren rond om je aan het schrikken te maken.


Meer nieuws

Blog Politiek vandaag 19:59

MINERVA Sop, kool en geit

Het was echte politiek donderdagavond tegen middernacht. Het zwaard van Damocles, de kwestie Gnephoekpolder die al jaren boven de coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks hangt, is dan net gevallen. GroenLinks kondigt na een schorsing aan op te stappen.

Evenementen vandaag 19:15

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Evenementen vandaag 16:00

20 van Alphen ook dit jaar afgelast: “Een zware beslissing”

Het had één groot feest moeten worden op zondag 13 maart 2022. Dan zou namelijk de 20 van Alphen plaatsvinden. Maar helaas, ook dit jaar heeft de organisatie moeten besluiten om het hardloopevenement te annuleren. Een flinke domper.