McDonalds Alphen aan den Rijn Drive
Advertorial Horeca

Griezelen en gruwelen: de Halloween McDrive is terug!

Het is zo ver, de Halloween McDrive van McDonald’s Alphen aan den Rijn is terug. Dit jaar kun je op zaterdag 30 oktober tussen 20:30 en 23:00 uur door de spookachtige McDrive aan de N11 om jouw bestelling te plaatsen.

In 2018 en 2019 zijn er succesvolle edities geweest en ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden. In samenwerking met het Alphense Wout Events wordt de McDrive voorzien van special effects en lopen er weer diverse karakters in en rondom de McDrive om de gasten de stuipen op het lijf te jagen.

Liever in alle rust jouw bestelling plaatsen? Dat kan binnen in het Restaurant.

* Onder voorbehoud van de weersvoorspellingen. Houd het Instagramaccount @mcdonaldsalphen in de gaten voor alle updates. Leeftijdsadvies: 16+

Benieuwd wat je kunt verwachten van de Halloween McDrive? Check dan onderstaande video!


Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.