Stichting De Fantasie Compagnie

Griezelige verkleedwedstrijd tijdens de jaarlijkse Halloweentocht in Alphen

Op vrijdag 28 oktober is tijd voor de jaarlijkse Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn. Dit jaar met een griezelige nieuwe twist: de Halloween Catwalk. 

De Halloweentocht, bedoeld voor de kleinste griezelliefhebbers, start bij de ingang van het gebouw waar SoLow, Intertoys en MediaMarkt zijn gevestigd. Van daaruit volgen de deelnemers een route vol spannende karakters, punten om snoep of anders lekkers te verzamelen en natuurlijk nog meer griezelig leuke verrassingen.

Halloween Catwalk

Deze editie introduceert de organisatie ook nog iets nieuws: de Halloween Catwalk. Tijdens de Halloween Catwalk kun je in je mooiste Halloweenoutfit over de catwalk lopen. Zoals bij een echte catwalk ook gebeurt, zal er een foto worden gemaakt en word je door een deskundige jury beoordeeld.

“Je kunt gedurende de hele Halloweentocht foto’s laten maken. Op die manier kunnen alle deelnemers aan de beurt komen”, laat de organisatie weten. Aan het einde van de Halloweentocht zal de jury de winnaars van de Catwalk bekend maken. Als je de wedstrijd wint krijg je een prijs. 

Heb je nog geen tickets? Reserveer snel een tijdslot via de ticketshop van Alphens.nl en vergeet niet om je mooiste Halloween outfit klaar te leggen! 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Romeinen gisteren 14:22

Romein Erik de Wagt Ridder in Orde van de Ster van Italiƫ

Alphenaar Erik de Wagt is benoemd tot Ridder in de Orde van de Ster van Italië in het Italiaans Cultureel Instituut in Amsterdam. De voordracht én de uitreiking is gedaan door de Italiaanse ambassadeur. De Wagt zet zich al jaren in voor publieksgerichte activiteiten als Romeins herbelever in Nederland en in Italië.

Wonen en bouwen gisteren 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid 13 apr. 2024 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek 13 apr. 2024 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek 13 apr. 2024 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.