Stichting De Fantasie Compagnie

Griezelige verkleedwedstrijd tijdens de jaarlijkse Halloweentocht in Alphen

Op vrijdag 28 oktober is tijd voor de jaarlijkse Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn. Dit jaar met een griezelige nieuwe twist: de Halloween Catwalk. 

De Halloweentocht, bedoeld voor de kleinste griezelliefhebbers, start bij de ingang van het gebouw waar SoLow, Intertoys en MediaMarkt zijn gevestigd. Van daaruit volgen de deelnemers een route vol spannende karakters, punten om snoep of anders lekkers te verzamelen en natuurlijk nog meer griezelig leuke verrassingen.

Halloween Catwalk

Deze editie introduceert de organisatie ook nog iets nieuws: de Halloween Catwalk. Tijdens de Halloween Catwalk kun je in je mooiste Halloweenoutfit over de catwalk lopen. Zoals bij een echte catwalk ook gebeurt, zal er een foto worden gemaakt en word je door een deskundige jury beoordeeld.

“Je kunt gedurende de hele Halloweentocht foto’s laten maken. Op die manier kunnen alle deelnemers aan de beurt komen”, laat de organisatie weten. Aan het einde van de Halloweentocht zal de jury de winnaars van de Catwalk bekend maken. Als je de wedstrijd wint krijg je een prijs. 

Heb je nog geen tickets? Reserveer snel een tijdslot via de ticketshop van Alphens.nl en vergeet niet om je mooiste Halloween outfit klaar te leggen! 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.