De Thermen2
Advertorial Kinderen

Griezelliefhebbers opgelet! Halloween discozwemmen bij zwembad De Hoorn komt eraan

Voor de stoere kids organiseert De Thermen2 op vrijdag 28 oktober Halloween zwemmen in zwembad De Hoorn. Van 18:30 tot 21:30 uur wordt er gegriezeld in het zwembad. Dat wil je niet missen!

Griezels

Natuurlijk zijn er allerlei griezelige figuren in de gangen, baden en kleedkamers. Ergens vind je een echt spookhok. Maar, overal kun je een heks, spook of een andere griezel tegenkomen! In het bloedrode recreatiebad vind je de meeste Halloween-figuren. Er is een kerkhof met een heleboel geraamten, spinnen en een doodskist.

Iedereen is welkom, maar De Thermen2 raadt het aan vanaf de leeftijd 13. Daarnaast hebben ze ook een maximale leeftijd van 16 jaar deze avond (ouders die eventueel mee willen komen zijn wel welkom, na het kopen van een kaartje).

Lekker snacken

Wie dat wil kan een arrangementje boeken. Je betaalt dan € 15 voor entree en een spooky menu: curly fries, mummy frikandel (evt. kaassoufflé voor vegetariërs, etc.) en groene heksen limonade. Je eet van 17:30 tot 18:30 uur. Vanaf 18:30 uur kun je lekker gaan zwemmen. Dit arrangement heeft maar beperkt aantal plek, dus VOL = VOL!

Kiss & Ride

De Thermen2 verzoekt ouders/verzorgers om de bezoekertjes aan het Halloween zwemmen zoveel als mogelijk gewoon af te zetten in de Kiss & Ride zone op de parkeerplaats. Dat voorkomt al te erge opstoppingen. 

Kaartverkoop

Een normaal entree kaartje kost € 8,50 en een combi deal kost € 15. Deze kaartjes kun je beide online via de webkassa kopen of aan de kassa in beide zwembaden.

Partijtje

De Thermen2 heeft geen speciaal arrangement voor partijtjes tijdens deze avond. Wel kun je gewoon jouw eigen partijtje vieren door zelf de hoeveelheid kaartjes te kopen voor de mensen waarmee je wil komen.

Let op: een A-diploma is verplicht, zonder diploma geen toegang.


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:23

Meer tijdelijke woningen in gemeente Alphen aan den Rijn

Er lopen onderzoeken naar locaties voor tijdelijke woningen bestemd voor spoedzoekers en voor opvang van vluchtelingen. Aan Hoorn-West, vlakbij de PI, is een locatie in onderzoek waar mogelijk 350 tot 400 asielzoekers kunnen worden opgevangen.

Calamiteiten vandaag 08:39

Auto te water bij afrit N11

Van dinsdag- op woensdagnacht is een auto te water geraakt bij het Rietveldsepad. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.