Stichting De Fantasie Compagnie

Griezels nemen Alphense centrum over op 28 oktober

Op vrijdag 28 oktober is het weer zo ver: de jaarlijkse Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn. De Fantasie Compagnie komt ook dit jaar met een tocht voor de kleinste griezelliefhebbers.

De tocht start bij de ingang van het gebouw waar SoLow, Intertoys en MediaMarkt zijn gevestigd. Van daaruit volgen de deelnemers een route vol spannende karakters, punten om snoep of anders lekkers te verzamelen en natuurlijk nog meer griezelig leuke verrassingen. 

Na de tocht komen de deelnemers uit bij Poppodium MAX, waar die week de Fright Factory voor de tweede editie haar deuren heeft geopend. Voor wie nog niet genoeg heeft kunnen griezelen, is hier de mogelijkheid om een ronde door het spookhuis te maken. 

Nieuw dit jaar is de verkleedwedstrijd die aan de tocht is gekoppeld. “We zien ieder jaar zulke geweldige kostuums voorbijkomen, dat het ons een goed idee leek om hier een wedstrijd aan te koppelen”, laat organisator Jeroen de Nie weten. “We zijn erg benieuwd wat we dit jaar allemaal weer gaan zien!” 

Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Alphens.nl. Kinderen en ouders hebben een ticket nodig om mee te lopen. In een later stadium zullen nog extra tijden beschikbaar worden gesteld voor de late deelnemers.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.