Groen van Prinstererschool

Groen van Prinstererschool in actie voor de voedselbank

Op de Groen van Prinstererschool hebben de leerlingen eten en drinken ingezameld voor de voedselbank. Deze actie werd mede georganiseerd door de Kinderraad van de school. Deze leerlingen hebben posters gemaakt om de actie te promoten bij hun medeleerlingen.

Naast het inzamelen van eten en drinken zijn er op initiatief van de Kinderraad ook kerstkaarten gemaakt om bij de voedselpakketten van de voedselbank te doen. Alle leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 hebben hier enthousiast aan gewerkt.

Op woensdag 21 december is de Kinderraad naar de Voedselbank gegaan om deze kerstkaarten aan te bieden zodat ze op donderdag 22 december met de voedselpakketten uitgedeeld konden worden. Van Rene de Jong hebben ze ook een mooie rondleiding gekregen en daarover hebben ze in de groepen op school een korte presentatie gegeven.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.