Algemeen

Groene Hart Leerpark zamelt in voor de voedselbank

De leerlingen van het Groene Hart Leerpark houden - net als de afgelopen jaren - een inzamelingsactie voor de voedselbank. Vrijdag 5 oktober gaan meer dan 150 leerlingen door heel Alphen aan den Rijn de huizen langs om een donatie te vragen voor de klanten van de voedselbank.

Het Groene Hart Leerpark wil haar leerlingen bewust maken van het feit dat er mensen zijn die het wat minder hebben getroffen in de maatschappij. Daarom organiseert Rebecca Vermeulen van de middelbare school deze inzamelingsactie nu alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar. Meer dan honderdvijftig leerlingen gaan dit jaar de huis-aan-huis de deuren langs om houdbare voedselproducten en verzorgende producten te verzamelen. Om zich te kunnen legitimeren hebben zij een schoolpas en een brief van school bij zich.

"Wij hopen dat de actie net als vorig jaar weer een groot succes zal worden en dat wij de voedselbank zelfs meer dan de vorig jaar opgehaalde vijfenveertig kratten kunnen aanbieden", aldus Rebecca Vermeulen. "We hebben hier echter het volste vertrouwen in. Het begrip voor de voedselbank in Alphen is groot, iedereen heeft tegenwoordig wel iemand in zijn/haar omgeving die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.