Vanaf nu is schoon rijden in Alphen aan den Rijn dichterbij en eenvoudiger dan ooit. iFlow, gevestigd aan het Europaplein, is samen met CityRent Autoverhuur een proef gestart voor autodelen met milieuvriendelijke auto’s. Door te kiezen voor deze vorm van mobiliteit dragen bedrijven en particulieren daadwerkelijk bij aan een schoner milieu.

iFlow en CityRent gaan de komende 6 maanden samen kijken of er genoeg animo is voor autodelen met milieuvriendelijke auto’s. Auto’s die op groengas rijden zijn, als het gaat om schone mobiliteit, bij veel mensen minder bekend dan elektrische auto’s. Toch is het rijden op groengas zeker zo milieuvriendelijk. Rijden op groengas en elektra is bovendien veel goedkoper dan rijden op diesel of benzine. De beperkte actieradius, die bij elektrische auto’s soms als nadeel wordt ervaren, is bij auto’s die op groengas rijden geen probleem. Na 300 km schakelt de auto automatisch over op benzine tot u de groengastank weer heeft gevuld.

Met deze nieuwe vorm van autodelen biedt iFlow haar ondernemers niet alleen extra service maar wordt ook de leefomgeving in Alphen en het Groene Hart weer een stukje schoner.

Voor meer informatie of reserveringen kan u contact opnemen met Cityrent, 010 413 59 of via info@cityrent.nl. iFlow verzorgt de uitgifte en de terugname van de auto. De reserveringen en facturatie gaan via CityRent. Ook kan u natuurlijk even binnen lopen bij iFlow!