GroenLinks Alphen aan den Rijn

GroenLinks lanceert audioversie verkiezingsprogramma

GroenLinks vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving, en dat iedereen een weloverwogen keuze kan maken bij verkiezingen. Daarom lanceert de partij een audioversie van haar verkiezingsprogramma op diverse kanalen. De teksten zijn ingesproken door Frits Teule en Carolien van Zuylen.

Initiatiefnemer en kandidaat-raadslid Pauline Thoomes is blij met het resultaat: "Dit is echt een uitkomst voor inwoners die moeite hebben met lezen, bijvoorbeeld omdat zij een visuele beperking hebben. Je stem voor de verkiezingen is heel belangrijk, want die heeft invloed op hoe jouw toekomst eruit ziet. Daarom moet iedereen toegang hebben tot de ideeën van politieke partijen."

Maar volgens Thoomes is de audioversie niet alleen fijn voor mensen met een visuele beperking. "Veel mensen vinden het fijn om informatie tot zich te nemen via een podcast. Een voordeel is dat luisteren laagdrempelig is en je tussendoor gewoon iets anders kunt doen. Ik luister zelf vaak podcasts bij het hardlopen of in de supermarkt, een hele relaxte manier om mezelf te informeren en inspiratie op te doen!"

De audioversie van het verkiezingsprogramma kan worden gevonden op de website van GroenLinks, maar ook op YouTube, Spotify en Apple Podcasts. Op al deze plekken kun je gratis naar de standpunten van de partij luisteren.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:45

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 4 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de eerste CupCakeCup bij de Groene Hart Praktijkschool en een incident aan de Geerstein tot aan een medische noodsituatie in de stromenbuurt. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater gisteren 15:26

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Blog Verkeer en vervoer gisteren 12:24

Parkeerperikelen

Er kan sinds kort anderhalf uur gratis geparkeerd worden in de garages in het centrum. En in rap tempo heeft de gemeente besloten om de rekening daarvan bij de centrumbewoners neer te leggen.

Advertorial Evenementen gisteren 10:59

Dyckland winter FSTVL

Restaurant de Dyck kondigt een tweede editie van Dyckland winter FSTVL aan! Het toprestaurant met de grootste moestuin wordt op 11 en 12 februari omgetoverd in een waanzinnig winters decor waar je tijdens het culinaire festival kunt genieten van een winterse walking lunch of diner vól culinaire verrassingen.

Werken gisteren 09:28

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 4

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.