GroenLinks Alphen aan den Rijn
Advertorial Politiek plein

GroenLinks lanceert audioversie verkiezingsprogramma

GroenLinks vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving, en dat iedereen een weloverwogen keuze kan maken bij verkiezingen. Daarom lanceert de partij een audioversie van haar verkiezingsprogramma op diverse kanalen. De teksten zijn ingesproken door Frits Teule en Carolien van Zuylen.

Initiatiefnemer en kandidaat-raadslid Pauline Thoomes is blij met het resultaat: "Dit is echt een uitkomst voor inwoners die moeite hebben met lezen, bijvoorbeeld omdat zij een visuele beperking hebben. Je stem voor de verkiezingen is heel belangrijk, want die heeft invloed op hoe jouw toekomst eruit ziet. Daarom moet iedereen toegang hebben tot de ideeën van politieke partijen."

Maar volgens Thoomes is de audioversie niet alleen fijn voor mensen met een visuele beperking. "Veel mensen vinden het fijn om informatie tot zich te nemen via een podcast. Een voordeel is dat luisteren laagdrempelig is en je tussendoor gewoon iets anders kunt doen. Ik luister zelf vaak podcasts bij het hardlopen of in de supermarkt, een hele relaxte manier om mezelf te informeren en inspiratie op te doen!"

De audioversie van het verkiezingsprogramma kan worden gevonden op de website van GroenLinks, maar ook op YouTube, Spotify en Apple Podcasts. Op al deze plekken kun je gratis naar de standpunten van de partij luisteren.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.