Groot Funpark tijdens ARC Heitingatoernooi brengt vermaak voor jong en oud

Aankomende week staat Alphen aan den Rijn in het teken van het welbekende ARC Heitingatoernooi. Donderdag 9 en vrijdag 10 mei tussen 10:00 en 14:00 uur zijn Alphenaren welkom om te genieten van het Funpark.

Het ARC Heitingatoernooi brengt zestien vooraanstaande professionele clubs uit heel Europa samen. Van Ajax tot Juventus, van Glasgow Rangers tot Hammarby IF, deze teams zullen gedurende twee dagen de strijd met elkaar aangaan. Woensdag staat in het teken van de poulefase, terwijl de knock-out wedstrijden op donderdag plaatsvinden.

Funpark

Naast het indrukwekkende voetbal op het veld, belooft het Funpark weer een groot succes worden voor zowel jong als oud. Van woensdag tot en met vrijdag, tussen 10:00 en 14:00 uur, kunnen Alphenaren en bezoekers gratis genieten verschillende activiteiten.

Het Funpark biedt een uitgebreide selectie aan vermaak. Van springkussens en voetbalattracties tot leuke spelletjes, er is voor elk wat wils. Het park staat open voor iedereen die de sfeer van het ARC Heitingatoernooi wil proeven, of ze nu broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes of gewoon enthousiaste supporters zijn.

Wil jij op de hoogte blijven? Houd Facebook en Instagram in de gaten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.