Facebook Scala College

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Het Scala College heeft dit duurzame en sportieve initiatief omarmd in samenwerking met Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal. Het hoofddoel van de actie was om zoveel mogelijk klanten van de kledingbank te voorzien van sportkleding, waaronder meer dan 1000 kinderen uit een totaal van ruim 2000 klanten, zodat zij kunnen bewegen en sporten.

Naast de sportkleding zullen deze gezinnen ook een sportkledingpakket ontvangen en de mogelijkheid krijgen om contact te leggen met een beweegmakelaar van Alphen Vitaal. Deze beweegmakelaar biedt persoonlijke begeleiding om sportwensen te realiseren en financiële drempels weg te nemen, en helpt deelnemers bij het vergroten van hun sociale netwerk.

Het Scala College heeft haar dankbaarheid geuit op Facebook: "Heel veel dank aan iedereen die kleding heeft gedoneerd! Hierdoor kunnen heel veel gezinnen in armoede blij worden gemaakt met een sportoutfit!"


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.