Advertorial Wonen en bouwen

Grote eengezinswoningen iconen voor de Rijnhaven

Na de succesvolle realisatie en verkoop van de eerste fase van DOK2404 in de Rijnhaven van Alphen aan den Rijn, start ontwikkelaar Ruimtemaken nog dit jaar de tweede fase van DOK2404. Naast achttien huurappartementen vormen drie grote havenhuizen straks een opvallend en uniek onderdeel in de vernieuwde Rijnhaven.

Waar de meeste nieuwe woningen hier overwegend uit appartementen bestaan, zijn dit drie eengezinswoningen op een eigen kavel. De drie havenhuizen kennen een zeer aantrekkelijk architectonisch ontwerp met opvallende baksteendetails. Dat geeft de woningen een fraaie mix van moderne woningen met een wat historisch getinte uitstraling van havenpanden. De woningen zijn uiteraard gasloos en krijgen ook verder een zeer duurzaam karakter.

Tekst loopt door onder de foto

Dok2404 Rijnhaven

Veel ruimte

De drie havenhuizen kennen een zeer royale opzet. De drie woonlagen zijn tot maar liefst 173 m² groot, dat biedt ruimte tot vijf slaapkamers. Voor wie het nog wat ruimer wil is er ruimte voor de aanbouw van een serre. Verder beschikken de woningen over twee eigen parkeerplaatsen achter de woning.

Voor de indeling hebben de kopers nog keuze uit meerdere varianten. De woonkeuken kan bijvoorbeeld zowel aan de waterkant als aan achterzijde worden georiënteerd. Grote terrassen aan de waterkant en de achterzijde zorgen voor veel buitenruimte.

Verkoop

De verkoop van de woningen start donderdag 16 september. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 27 september inschrijven bij Koppes Makelaardij.

Dok2404 Rijnhaven

Dok2404 Rijnhaven


Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:08

Onthaasten met klei bij Parkvilla

Met klei kun je alle kanten op. Je creëert iets in een ruimtelijke vorm en met een beetje techniek ben je vrij om van alles te maken. Van fijn sieraad tot een meubel. “Tijdens de cursus keramiek hebben wij ook wel eens krukje gemaakt van klei en dat was echt zo stevig dat je erop kon zitten”, vertelt Parkvilla docente Beatrijs van Rheeden.

Werken gisteren 13:37

Het nieuwe vacature aanbod van week 37

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Metaalwerk

In het Alphense castellum Albaniana zijn veel metalen voorwerpen gevonden. Onder meer in de fabrica, de extreem grote werkplaats. Daar werd zeker metaal bewerkt, want er zijn haarden en bewerkingsafval aangetroffen. Maar ook op het castellumterrein en in de oeverzone zijn metalen onderdelen gevonden.

Advertorial Sport gisteren 09:22

OldStars waterpolo van start in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 23 september kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken gratis kennismaken met OldStars waterpolo bij het Zwembad en Buurthuis Aquarijn. De clinic staat onder leiding van Robin van Galen; voormalig bondscoach van het Nederlands Waterpolo mannenteam.