Jordi Wijhenke

Grote groep klimt over het hek bij ARC om te voetballen, één persoon aangehouden

Afgelopen weekend had een grote groep personen zo’n zin om met zijn allen te voetballen, dat ze over het hek klommen bij voetbalvereniging ARC. Bij het wegsturen werd uiteindelijk één persoon aangehouden door de politie.

De groep bestond uit zo’n dertig personen, zo meldt de politie. Zij waren met zijn allen op de voetbalvelden van ARC aan het voetballen. In eerste instantie leek daar niks geks aan, maar de personen bleken geen lid te zijn van de Alphense voetbalclub.

Hierop kwam de politie ter plaatse en hebben ze de groep weggestuurd. Eén van deze personen was het hier echter niet mee eens. Dat was voor hem reden om de aanwezige agenten te beledigen. De politie heeft deze persoon dan ook aangehouden voor belediging van een politieagent.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.

Advertorial Overige vandaag 09:53

Misofonie groepstraining voor jongeren bij de Praktijk4Kids

Heeft jouw zoon/dochter last van misofonie? Het dagelijks leven kan er zo erg onder lijden, dat er behandeling nodig is. Bij de Praktijk4Kids wordt deze behandeling aangeboden door orthopedagoog Kayleigh Hillebrand.