Grote kans dat beveiliging Hoogvliet blijft

Sinds een aantal weken zet de Hoogvliet beveiliging in bij hun filiaal in winkelcentrum de Ridderhof. De supermarkt had regelmatig last van een grote groep hangjongeren die overlast veroorzaakte.

De kans is groot dat de supermarkt de proef verlengt en de beveiliger een aantal dagen in de week in zet. De aanwezigheid van de beveiliger is de supermarkt maar ook de klanten goed bevallen.

De beveiliger moet de overlast van de hangjongeren beperken. De supermarkt werkt op drukke moment ook al met 'scholierenkassa's' zodat de andere klanten geen overlast hebben van de drukte tijdens pauze's van de omliggende scholen. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.