Grote kans dat beveiliging Hoogvliet blijft

Sinds een aantal weken zet de Hoogvliet beveiliging in bij hun filiaal in winkelcentrum de Ridderhof. De supermarkt had regelmatig last van een grote groep hangjongeren die overlast veroorzaakte.

De kans is groot dat de supermarkt de proef verlengt en de beveiliger een aantal dagen in de week in zet. De aanwezigheid van de beveiliger is de supermarkt maar ook de klanten goed bevallen.

De beveiliger moet de overlast van de hangjongeren beperken. De supermarkt werkt op drukke moment ook al met 'scholierenkassa's' zodat de andere klanten geen overlast hebben van de drukte tijdens pauze's van de omliggende scholen. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:21

Parkeren in centrum voortaan anderhalf uur gratis

Parkeren wordt in het centrumgebied van Alphen aan den Rijn in de parkeergarages de eerste anderhalf uur gratis. Daar staat tegenover dat parkeren in de straten duurder wordt. Dit staat in een pakket aan maatregelen om het ondernemersklimaat te verbeteren.

Advertorial Cultuur gisteren 13:55

Herfstvakantie vol activiteiten in Museumpark Archeon

Tot en met zondag 31 oktober geniet je van de herfstvakantie in Museumpark Archeon. De Museumkidsweek valt precies in de herfstvakantie en hierdoor heeft Archeon extra veel leuke activiteiten op het programma staan, met onder andere het ‘Smeedweekend’ en ‘Krijgers door de eeuwen heen’.