La Bodega '87
Advertorial Winkels

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Heb je altijd al eens die mooie Amarone of Barrolo uit Italië willen proeven? Dit is jouw kans! Zondag 27 september krijg je de kans om ruim 40 wijnen uit verschillende wijnlanden te proeven. Deze middag staan de wijnkenners van La Bodega ’87 jou graag te woord.

Wat kun je verwachten?

In verband met de coronamaatregelen zal de proeverij in twee rondes plaatsvinden, zodat er niet te veel gasten tegelijk aanwezig zijn. Daarnaast zijn de vijf proeftafels ruim opgezet, zodat je minimaal 1,5 meter afstand kunt houden.

Bij binnenkomst krijg je een eigen wijnglas en een proefboekje. Vervolgens krijg je te horen bij welke proeftafel je kunt starten. Bij iedere tafel staan maximaal 6 personen. Na ongeveer 20 minuten wissel je van proeftafel. Op elke proeftafel staan zo’n 10 verschillende wijnen. Je kunt zelf bepalen welke wijnen je graag wilt proeven.

Praktische informatie

Datum: zondag 27 september

Ronde 1: 12:00 – 13:30
Ronde 2: 14:00 – 15:30

Kosten: € 10 per persoon (vooraf betalen in de winkel of via een digitaal betaalverzoek)

Wil je graag aanwezig zijn bij deze middag? Meld je dan snel aan via de mail, telefonisch via 0172-601519/06-36103787 of in de winkel: Raadhuisstraat 410 te Alphen aan den Rijn. Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen in verband met de coronamaatregelen, dus VOL = VOL.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!