La Bodega '87
Advertorial Winkels

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Heb je altijd al eens die mooie Amarone of Barrolo uit Italië willen proeven? Dit is jouw kans! Zondag 27 september krijg je de kans om ruim 40 wijnen uit verschillende wijnlanden te proeven. Deze middag staan de wijnkenners van La Bodega ’87 jou graag te woord.

Wat kun je verwachten?

In verband met de coronamaatregelen zal de proeverij in twee rondes plaatsvinden, zodat er niet te veel gasten tegelijk aanwezig zijn. Daarnaast zijn de vijf proeftafels ruim opgezet, zodat je minimaal 1,5 meter afstand kunt houden.

Bij binnenkomst krijg je een eigen wijnglas en een proefboekje. Vervolgens krijg je te horen bij welke proeftafel je kunt starten. Bij iedere tafel staan maximaal 6 personen. Na ongeveer 20 minuten wissel je van proeftafel. Op elke proeftafel staan zo’n 10 verschillende wijnen. Je kunt zelf bepalen welke wijnen je graag wilt proeven.

Praktische informatie

Datum: zondag 27 september

Ronde 1: 12:00 – 13:30
Ronde 2: 14:00 – 15:30

Kosten: € 10 per persoon (vooraf betalen in de winkel of via een digitaal betaalverzoek)

Wil je graag aanwezig zijn bij deze middag? Meld je dan snel aan via de mail, telefonisch via 0172-601519/06-36103787 of in de winkel: Raadhuisstraat 410 te Alphen aan den Rijn. Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen in verband met de coronamaatregelen, dus VOL = VOL.


Meer nieuws

Te zien op televisie vandaag 10:28

Bewonder Alphense Boys vanavond in BNNVARA documentaire

Op zondagavond 16 mei om 20:30 uur zijn de jonge Alphense voetballers van voetbalvereniging Alphense Boys te bewonderen in de documentaire Voetbaldroom. Hier volgen zij het team Alphense Boys JO13-1, met prachtige opnames en diverse interviews. 

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.