Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Grote of kleine onderhoudsbeurt voor jouw auto? Breng hem langs bij Auto Service Alphen B.V.!

Alles wordt duurder, ook uitgaven die te maken hebben met je auto. Dit jaar zijn de brandstofkosten weer gestegen, en ook de onderhoudskosten zijn aanzienlijk toegenomen. Niemand houdt van onaangename verrassingen, zeker niet bij jouw auto. Daarom is regelmatig onderhoud belangrijk: het vermindert onverwachte reparaties en uitgaven. Laat jouw auto tijdig controleren bij Auto Service Alphen B.V.!

Regelmatig onderhoud, zoals een kleine of grote onderhoudsbeurt, is essentieel om je auto in goede conditie te houden. Hoewel niet verplicht, is het sterk aan te raden. Een auto die niet regelmatig wordt onderhouden, kan in de toekomst voor meer problemen en hogere kosten zorgen.

Kleine beurt:

Een kleine beurt omvat de controle van verschillende essentiële onderdelen, zoals remmen, accu, banden, bandenspanning en vloeistoffen. Dit omvat ook het verversen van de olie en het vervangen van het oliefilter. De kosten voor een kleine beurt beginnen vanaf €99.

Grote beurt:

Een grote beurt omvat een uitgebreidere controle van je auto, zowel van binnen als van buiten, inclusief onder de motorkap. De exacte onderdelen die worden gecontroleerd variëren per type auto en garage. De prijs voor een grote beurt is op aanvraag.

Combineer de verplichte APK-keuring met een kleine of grote beurt. Zo sla je twee vliegen in één klap: je hoeft maar één keer naar de garage én je bent voordeliger uit! Wees op tijd en breng je auto langs bij Auto Service Alphen B.V. voor een onderhoudsbeurt en/of APK-keuring!

Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer 06-23662815, stuur een e-mail naar info@automotivealphen.nl, of breng een bezoek aan de werkplaats op: Energieweg 31, Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 13:08

Europese Flitsmarathon: intensieve controles voor verkeersveiligheid

Van maandag 15 tot en met zondag 21 april houdt de Europese politieorganisatie Roadpol de zogenoemde 'flitsmarathon'. Er wordt die week in verschillende Europese landen, waaronder ook in Nederland, zowel overdag als 's nachts intensiever op snelheid gecontroleerd.

Muziek vandaag 11:53

Herdenkingsconcert op 4 mei in Adventskerk

Op zaterdagavond 4 mei, direct na de herdenkingsbijeenkomst bij het Oude Gemeentehuis in het Burgemeester Visserpark in Alphen aan den Rijn, zal er een herdenkingsconcert plaatsvinden in de Adventskerk. Onder leiding van stadsorganist Simon Stelling zal het Kamerkoor Cantabile het Requiem van John Rutter uitvoeren.

Evenement vandaag 10:36

Parkinson Café Alphen biedt voorlichting over seksualiteit en intimiteit bij Parkinson

Het Parkinson Café Alphen organiseert elke vierde woensdag van de maand een bijeenkomst waar mensen met Parkinson, hun families en zorgverleners samenkomen voor voorlichting, informatie en gezelligheid. Op 24 april 2024 presenteert seksuoloog Woet Gianotten een informatieve sessie over 'Seksualiteit en intimiteit bij Parkinson'. In zijn presentatie behandelt Woet een reeks onderwerpen waarbij duidelijk wordt dat de impact van Parkinson op seksualiteit en intimiteit geen taboe hoeft te zijn.

Calamiteiten vandaag 09:48

Brand uitgebroken in loods op bedrijventerrein de Schans

Gisteravond, 14 april, is er brand uitgebroken in een loods op bedrijventerrein de Schans in Alphen aan den Rijn. De brandweer werd omstreeks 22:30 uur gealarmeerd voor het incident bij de firma Indaver Compost, een bedrijf gespecialiseerd in de compostering van bioafval en de productie van groen gas en vloeibare CO₂.

Advertorial Muziek vandaag 09:21

Janke Dekker's muzikale reis naar kracht en inspiratie

Wat als je man in een krantenartikel beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag? Janke Dekker uitte haar gevoelens in haar dagboek. De meesten zouden dit diep onder de grond stoppen, maar Janke besloot er een indrukwekkend theaterstuk van te maken, genaamd 'Ik volg gewoon mijn hart'.