Grote politiecontrole bij Oranje Nassausingel

Dinsdag 12 februari hebben de politiemedewerkers een grote politiecontrole gehouden bij de Oranje Nassausingel. Het Politie Team Verkeer Eenheid Den Haag en het team uit Alphen aan den Rijn hebben zo geprobeerd om de veiligheid op de weg een stukje te verhogen.

Er zijn bekeuringen uitgedeeld aan burgers die in het donker met kapotte verlichting reden. Er was één burger die besloot om met vier gladde banden de weg op te gaan in plaats van voldoende profilering. De politie roept op om je banden regelmatig na te kijken.

Twee bestuurders worden er van verdacht geblowed te hebben, voor ze achter het stuur stapten. Bij beide bestuurders is bloed afgenomen en over enkele weken komt de uitslag binnen om te bepalen of het vermoeden klopt. Als de test positief is moeten zij zich later voor de rechter verantwoorden.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 13:16

Wegens succes bijgeboekt: Doornroosje met Sita, Titus en Fien!

Je valt zeker niet in slaap bij de spetterende familiemusical Doornroosje. Daarom heeft Castellum een extra voorstelling van deze succesvolle en magische sprookjesvoorstelling geboekt op zondag 9 februari om 11:00 uur.

Overige vandaag 11:28

De Alphense Reddingsbrigade wil uitbreiden

De Alphense Reddingsbrigade heeft als doel om iedereen te leren zwemmen, zodat verdrinkingsongevallen zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. Om iedereen nog beter te kunnen helpen en meer activiteiten te kunnen organiseren, wil de Alphense Reddingsbrigade het huidige pand aan de Sportlaan uitbreiden.

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Romeinse weg

De kogel is door de kerk: de Romeinse grens, die dwars door de gemeente Alphen aan den Rijn loopt, is onlangs aangemeld om op de Werelderfgoedlijst van Unesco te komen. Er is een lijvig rapport gemaakt van wat de Romeinen hebben achtergelaten en dat dossier is in januari bij Unesco ingediend.

Advertorial Winkels gisteren 17:17

SD Creation draagt steentje bij aan flessenactie Dean

De 8-jarige Dean uit Alphen is een lege flessenactie gestart. Dit doet hij om geld in te zamelen voor dieren die getroffen zijn door de bosbranden in Australië. Diverse ondernemers ondersteunen Dean, waaronder Ramon Hagen van SD Creation.