Calamiteiten

Grote politiecontrole bij Oranje Nassausingel

Dinsdag 12 februari hebben de politiemedewerkers een grote politiecontrole gehouden bij de Oranje Nassausingel. Het Politie Team Verkeer Eenheid Den Haag en het team uit Alphen aan den Rijn hebben zo geprobeerd om de veiligheid op de weg een stukje te verhogen.

Er zijn bekeuringen uitgedeeld aan burgers die in het donker met kapotte verlichting reden. Er was één burger die besloot om met vier gladde banden de weg op te gaan in plaats van voldoende profilering. De politie roept op om je banden regelmatig na te kijken.

Twee bestuurders worden er van verdacht geblowed te hebben, voor ze achter het stuur stapten. Bij beide bestuurders is bloed afgenomen en over enkele weken komt de uitslag binnen om te bepalen of het vermoeden klopt. Als de test positief is moeten zij zich later voor de rechter verantwoorden.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.