Yuverta

Grote reünie vanwege 100-jarig bestaan Yuverta/Wellantcollege

Dit jaar bestaat Yuverta (voorheen Wellantcollege) 100 jaar. Al honderd jaar lang geeft de school groen onderwijs. En dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

2022 staat voor Yuverta in het teken van het 100-jarig bestaan van de school die zich al die jaren geleden in Alphen aan den Rijn wortelde. In het kader van dit heuglijke feit wil de school het komende schooljaar 100 jaren aan geschiedenis, verhalen en belevenissen delen voor en door (oud)studenten.

Op zaterdag 15 oktober vindt de grote jubileumviering plaats. Het duurt nog even, maar dan kan het maar alvast in je agenda staan. Op die datum worden er voor jong en oud allerlei verschillende activiteiten georganiseerd. Inschrijven voor de reünie kan via de website.

Nieuwe naam

Sinds januari 2021 gaat de Alphense middelbare school verder onder de noemer Yuverta. “De naam verwijst naar jij (you), jeugd (juve) en groen (vert)”, aldus bestuursvoorzitter Annemarie Moons in een interview aan MBO Today.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: