Gek van Fietsen
Advertorial Verkeer en vervoer

Grote verbouwingsuitverkoop bij Gek van Fietsen

Gek van Fietsen, dé autoriteit op het gebied van fietsen en accessoires, kondigt met trots een grote verbouwingsuitverkoop aan in hun winkel. De verbouwingsuitverkoop start op donderdag 25 januari en loopt tot en met zaterdag 3 februari. Klanten kunnen profiteren van hoge kortingen op een breed scala aan hoogwaardige e-bikes, racefietsen of stadsfietsen.

Rik de Bruin, directeur bij Gek van Fietsen, zegt: "We zijn ontzettend enthousiast over de verbetering aan onze winkel. Onze verlichting en ons plafond is vervangen, om meer sfeer en beleving toe te kunnen voegen in onze winkel! Daarom organiseren we een spectaculaire verbouwingsuitverkoop. Dit is de perfecte gelegenheid om een nieuwe fiets tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen."

Tijdens de verbouwingsuitverkoop kan je profiteren van deskundig advies van het ervaren personeel van Gek van Fietsen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe racefiets, mountainbike, stadsfiets of accessoires, het vriendelijke team staat klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Mis deze unieke kans niet en profiteer van buitengewone aanbiedingen op topmerken en hoogwaardige fietsproducten. Bezoek Gek van Fietsen aan de Frederik Hendrikstraat 2 (naast de Julianabrug) en ontdek de opwinding van de verbouwingsuitverkoop. Wacht niet te lang, want OP=OP!

Deze actie is alléén in de winkel geldig.

Over Gek van Fietsen

Gek van Fietsen is al jarenlang een vertrouwde naam in de fietsbranche. Met een uitgebreid assortiment aan fietsen, accessoires en kleding, streven we ernaar om elke fietser te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Onze toewijding aan kwaliteit en passie voor fietsen hebben ons gemaakt tot de nummer één bestemming voor fietsliefhebbers.


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.

Jubileum vandaag 11:59

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.