Josh Walet

Grote verkeerscontrole op C P Mulderveld

Donderdag 12 september heeft de politie in totaal 40 voertuigen gecontroleerd op het C P Mulderveld. Agenten hebben 30 bekeuringen uitgeschreven.  

De bekeuringen die de politie heeft uitgedeeld varieerden. De meeste bekeuringen (4) werden uitgeschreven voor losbreekreminrichting die niet goed vast zat. Daarnaast werden er onder andere bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een gordel tijdens het rijden, niet goed leesbare kentekens, geen juiste categorie rijbewijs, en geen tenaamgestelde aanhangwagen.

Ook waren er meerdere problemen met de lading op aanhangwagens. Automobilisten hadden de lading niet goed gezekerd, of het betrof losliggende lading. Met de verlichting was ook het een en ander mis. Er waren automobilisten die geen rode retroreflector hadden, waarbij de losbreekreminrichting niet goed was, en de achteruitrijverlichting het niet deed. In totaal zijn er 30 bekeuringen uitgeschreven. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!