Calamiteiten

Grote verkeerscontrole op C.P. Mulderveld

Woensdagochtend heeft de politie van Alphen aan den Rijn een grote verkeerscontrole gehouden op het C.P. Mulderveld. De politie keek vooral naar de technische staat van auto's en aanhangers. De bestuurders werden door twee motorrijders naar de controleplaats begeleid.

Er waren opvallend veel overtredingen, meldt de politie op Facebook. In totaal zijn er 22 bestuurders naar de controleplaats gebracht waarvan er 15 een bekeuring hebben gekregen. Dit waren veelal bekeuringen voor aanhangwagens die gebreken vertoonden of gebreken aan de auto zelf.

De politie controleert vaker op deze locatie omdat deze centraal ligt en bestuurders uit een groot gedeelte van Alphen kunnen hier makkelijk naar toe worden gebracht.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.