Alphens.nl

Grote werkzaamheden in centrum Alphen: Wat staat er precies op de planning?

Sinds 29 april is het centrum van Alphen aan den Rijn getuige van aanzienlijke werkzaamheden die naar verwachting ruim een halfjaar zullen duren. Deze ingreep is het gevolg van noodzakelijke werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Maar wat houden deze werkzaamheden precies in en hoe wordt de overlast beperkt?

Om de hinder voor bewoners en ondernemers tot een minimum te beperken, worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Dit betekent dat het werk in kleine delen wordt opgesplitst, waardoor niet het gehele centrum tegelijkertijd wordt afgesloten.

Een van de eerste stappen in dit grootschalige project was de installatie van een pompput in de kruising van de Van Boetzelaerstraat en de Raadhuisstraat. Deze cruciale toevoeging aan het rioleringsstelsel legt de basis voor verdere vernieuwingen.

Komende week

In de komende week, week 19, zal de Gemeente doorgaan met het vernieuwen van de riolering in de Raadhuisstraat. Dit betekent dat er opnieuw verkeersmaatregelen van kracht zullen zijn en dat mogelijk bepaalde delen van de straat ontoegankelijk worden voor voetgangers en voertuigen.

Alphens.nl zal je de komende weken op de hoogte houden van de hinders rondom de werkzaamheden in de Raadhuisstraat.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.