Advertorial Evenementen

'Guilty Pleasures' met Xander & Friends vullen zaterdagavond Zomerspektakel

Zomerspektakel aan het Meer weet ieder jaar te verrassen met bijzondere optredens op zaterdagavond. Dit jaar zijn het de 'Guilty Pleasures' die op 2 juni door een keur aan topartiesten wordt gezongen, begeleid door niemand minder dan Xander de Buisonjé.

"Met Xander & Friends ben je verzekerd van spetterende optredens met nummers die je zelf hebt uitgezocht", vertelt entertainmentverantwoordelijke Arvid Hendriks.

De Guilty Pleasures worden vertolkt door Edsilia Rombley, O’G3NE, Diggy Dex, Danny de Munk, Brainpower, Syb van der Ploeg en natuurlijk Xander de Buisonjé zelf. Nummers en artiesten wisselen elkaar in rap tempo en in twee uur tijd af. "Het is net alsof je je bij een combinatie van de grootste Nederlandse Live evenementen waant. Die sfeer willen we neerzetten, maar dan met nummers die het publiek zelf graag wil horen", legt Arvid enthousiast uit. "Van Abba naar AC/DC en van Snoop Dogg naar Hazes!"

Jouw Guilty Pleasure horen?
Je kan op twee manieren jouw Guilty Pleasure kenbaar maken: via Facebook door te reageren onder het promotiefilmpje met Xander de Buisonjé of door bij onze horecadeelnemers een flyer in te vullen. Arvid:"Geef je naam door, jouw Guilty Pleasure en waarom het dat voor jou is. En wie weet wordt dan jouw nummer die avond gezongen."

De flyers voor het invullen van de Guitly Pleasures vind je bij onze horecadeelnemers De Dyck, Alfreds, Tommy’s Kitchen, Loek van Vliet, Grand Café Eight, Fizzi, Sapori da Stefano en Sebastiaan IJs. Jouw Guilty Pleasure kun je indienen tot zaterdag 26 mei.

Meer acts
Naast Xander & Friends treden op zaterdag nog meer acts op. Zo start om 18.00 uur No Harm gevolgd door Tim & Faab, die oude bekende hits ten gehore brengen. Om 20.00 uur brengen Xander & Friends een ode aan jouw Guilty Pleasures en om 23.00 uur wordt de avond afgesloten met een spetterend optreden van Mental Theo.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.