GUSTO fashion opent binnenkort in Alphense centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn is binnenkort een nieuwe fashion shop rijker. In de Castellumstraat 29, tegen over het gemeentehuis, opent 16 oktober Gusto Fashion haar deuren. Gusto heeft een prachtige collectie dames fashion: casual chique, tikkeltje stoer, shiny en toch basic.

Karin de Jong: "Het leuke aan het hebben van een eigen winkel is het directe contact met de klant. We kunnen aan hen vragen wat ze leuk vinden en wat ze missen. Doordat wij alles zelf doen, van inkoop tot verkoop, kunnen we de klant een totaalplaatje bieden met een stijl die bij je past en die je een goed gevoel geeft. "

Karin: "Ik denk dat het belangrijk is voor een winkel is dat iemand zich thuisvoelt. Ik wilde een winkel die een prettige energie zou uitstralen, waardoor mensen graag langskomen en ook zo lang blijven als ze willen. Qua stijl hou ik van het contrast tussen industrieel en natuurlijk, en dat heb ik laten terugkomen in de winkel door gebruik te maken van materialen als staal en hout."

Een aantal jaar geleden had iedereen z'n buik vol van mode. Nu keert het enthousiasme en de gretigheid terug. "Wij willen met Gusto een brug slaan tussen high class quality en betaalbare fashion. Een top fashion-item hoeft echt niet altijd een duur designerstuk te zijn. Voor ons moet fashion vooral comfortabel, puur en stijlvol zijn. En dat is precies wat wij willen bieden: kleding en accessoires waarmee of waarin je je mooi en happy voelt en waar je lang plezier van hebt!"

Vanuit gevestigde bedrijven in Alphen heeft Gusto al veel positieve reacties ontvangen. "Men is enthousiast en wil het Gusto-gevoel met ons delen. Zo wordt er nu een Gusto-menu samengesteld bij Proto."

Kom binnenkort maar een kijkje nemen. Van harte welkom!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.