Gymnastiekvereniging DOS

Gymnastiekvereniging DOS vraagt Alphenaren om hulp om afgekeurde kuil te vervangen

Bij gymnastiekvereniging DOS Alphen aan den Rijn staat veiligheid én plezier centraal. Maar net nu er weer volop binnen geturnd kan worden, is de ‘kuil’ afgekeurd. Daarom vraagt de gymnastiekvereniging om hulp.

Gymnastiekvereniging DOS Alphen aan den Rijn is al bijna 90 jaar lang dé gymsportclub van Alphen aan den Rijn. Binnen deze club draait het om kinderen, jongeren en volwassenen die graag sportief bezig zijn. De leeftijd van de leden varieert dan ook tussen de 3 en 86 jaar. De vereniging biedt voor ieder wat wils: recreatie turnen voor groot en klein, wedstrijd turnen, freerunning en dans.

Er wordt lesgegeven op verschillende locaties, waaronder het DOS Sporthome. In deze turnhal staan alle officiële turntoestellen en nog veel meer. Veiligheid én plezier staan bij gymnastiekvereniging DOS Alphen aan den Rijn voorop en daar gaat het nu net even mis. De kuil, een grote bak gevuld met schuimblokken om de moeilijke elementen te kunnen oefenen, is niet meer veilig en daarom afgekeurd. Net nu het ‘binnen’ turnen weer in volle gang is.

Trainers, vrijwilligers en leden laten het er niet bij zitten. Met hulp van stichting DOS en sponsoren hoopt gymnastiekvereniging DOS Alphen aan den Rijn midden augustus een nieuwe kuil te kunnen plaatsen. Om dit mogelijk te maken kunnen zij de hulp van Alphenaren goed gebruiken. Met hun campagne ‘koop een blok en steun gymnastiekvereniging DOS Alphen aan den Rijn’ hopen zij veel mensen over te kunnen halen om € 5 per blok te doneren.

Afgelopen zaterdag heeft een flinke groep vrijwilligers de kuil leeggehaald. Benieuwd hoe dat is gegaan? Bekijk hier het filmpje en volg DOS via Instagram en Facebook. Wil jij de gymnastiekvereniging een handje helpen om ervoor te zorgen dat alle turnsters/turners straks weer veilig in de kuil kunnen landen? Via een tikkie is een donatie zo gedaan, alle beetjes helpen.

Scan de QR-code om € 5,00 te betalen voor 2021 Sponsor kuil 'koop een blok'. Gebruik de Camera App op je telefoon. De QR-code is geldig tot 12 juli 2023. Of doneer via deze link

qr code dos.PNG


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.