De Thermen2
Advertorial Kinderen

Haal in twee weken je A diploma met de Turbocursus bij De Thermen2

Wegens groot succes heeft De Thermen2 een extra Turbocursus gepland. Tijdens de Turbocursus, van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 27 augustus, kunnen kinderen in twee weken hun A diploma halen.

De eerste cursus, gepland tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie was binnen enkele dagen helemaal vol. Daarom heeft exploitant De Thermen2 nog een cursus gepland. Maandag 16 augustus tot en met vrijdag 27 augustus van 09:00 uur tot 13:00 uur krijgen de kinderen in AquaRijn vier uur aaneengesloten zwemles per dag.

Melissa Dongelmans van De Thermen2: “Mede door de lockdown, waardoor kinderen maanden niet hebben kunnen zwemmen, is er erg veel vraag naar onze stoomcursus. De cursus is voor kinderen die nog nooit zwemles gehad hebben, maar ook voor kinderen die bij ons of een ander zwembad al even bezig zijn. Het is de bedoeling dat ze binnen twee weken een A-diploma hebben of al een heel eind op weg zijn om deze te behalen.”

Diplomagarantie

Het kind hoeft vooraf geen zwemervaring te hebben. Het is belangrijk dat hij/zij zich vrij voelt in het water. Ook kinderen die al op zwemles zitten, mogen meedoen. Gemiddeld kan 70 procent van de kinderen direct na afloop van de Turbocursus afzwemmen.

Kinderen die na de cursus lessen extra nodig hebben kunnen doorstromen in een zwemlesgroep. Voor de extra lessen worden geen extra kosten berekend. Het programma van de Turbocursus is intensief, daarom dient je kind minimaal 5 jaar te zijn.

Om te beoordelen of je kind kan deelnemen, is er een testles voor aanvang van de Turbocursus. Deelname aan deze testles is verplicht. De kosten van deze les bedragen € 15,50.


Meer nieuws

Winacties tien jaar Alphens vandaag 09:53

WINNEN: een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje weggeven. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Rechtszaak gisteren 18:29

Rechtbank oordeelt: celstraf voor complotdenker

Zaterdag protesteerde een groep mensen bij de Alphense gevangenis nog voor het vrijlaten van complotdenker Wouter Raatgever (53). Maar vrijlating zit er voorlopig nog niet in. De 53-jarige is veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.