Rijschool Toppie
Advertorial Overige

Haal je motorrijbewijs bij Rijschool Toppie

Met vrienden toeren op de motor, dat is een heerlijk gevoel. Daarnaast is de motor ideaal omdat je minder last hebt van files. De vraag naar motorrijlessen neemt dan ook sterk toe. Maar waar kun je jouw motorrijbewijs halen? Dat doe je bij Rijschool Toppie!

Rijschool Toppie is hét adres in Alphen en omstreken om jouw motorrijbewijs te halen. Rijschool Toppie: “Ongeacht je leeftijd of ervaring, onze ervaren instructeurs begeleiden je van theorie tot beide examens. Wij bieden persoonlijke begeleiding waarin er voldoende ruimte is om jouw eigen tempo te bepalen. Daarnaast gaan we uit van het principe ‘vandaag bellen, morgen rijden’. Dit kan zowel overdag als in de avonduren en in het weekend.”

Lessen en examens

Motorrijlessen volgen kan vanaf 18 jaar. “Tussen de 18 en 20 jaar rijd je op een A1 motor (maximaal 125cc en 11Kw). Vanaf 20 jaar kun je gaan voor A2, met een motor van maximaal 35Kw. Als je ouder dan 21 jaar bent en al twee jaar in het bezit bent van een A2 motorrijbewijs, kun je gaan voor A. Dit kan ook als je 24 jaar of ouder bent.”

Maar hoe zien de lessen er dan uit? “We beginnen met oefenen op een open terrein met pionnetjes voor de AVB (voertuigbeheersing) en om de motor te leren kennen. Hier zetten we pionnetjes neer zodat je langzaam en snel kunt oefenen met slalommen en het maken van acht-manoeuvres. Na het behalen van de AVB en je theorie gaan we door naar het laatste examen AVD (Algemene verkeersdeelneming) op de weg. Tijdens de rijlessen worden er ook veel bekende examenroutes gereden zodat je goed voorbereid aan het examen deelneemt. Mede hierdoor behoort Rijschool Toppie al jaren tot de beste rijscholen in de regio!” Eerder dit jaar werd Rijschool Toppie ook uitgeroepen tot Beste Rijschool van Zuid-Holland.

Heb jij interesse om je motorrijbewijs te halen? Vraag dan een proefles aan via de website www.rijschooltoppie.nl. Zo krijg je een goed beeld van de rijschool en de instructeur. Op basis van de proefles krijg je een advies voor een pakket dat bij jou past.

Naast het behalen van je motorrijbewijs, is Rijschool Toppie ook gespecialiseerd in autorijles (schakel en automaat), rijden met een aanhanger (E achter B) en het behalen van je bromfiets rijbewijs.


Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.