Ingezonden

Halal slagerij opent in Winkelcentrum de Baronie: "We staan voor kwaliteit en goede prijzen"

Donderdag 18 augustus is in Winkelcentrum de Baronie een speciale slagerij geopend: ze verkopen enkel halal vlees. "Dat misten mensen nog in dit winkelcentrum."

Mohamed vertelt over de zaak. "We verkopen halal vlees, stukken vlees voor maaltijden maar ook beleg voor op brood. Ook hebben we olijven, tapenades en delicatessen." Hij runt de zaak samen met Abdullrahman en ze hebben al zo'n 25 jaar ervaring in dit vakgebied.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

WhatsApp Image 2022-08-18 at 11.00.12 AM.jpeg

Wat deze slagerij zo speciaal maakt? "We snijden alles zelf. Dat maakt ons vlees vers én goedkoop", aldus Mohamed. "We staan voor kwaliteit en goede prijzen. Bij ons zijn de prijzen net wat lager dan bij Nederlandse slagerijen en dat vinden mensen fijn.

De slagerij is gevestigd op Baronie 92, 2404 XH. 

Slagerij Baronie


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.