Gemeente Alphen aan den Rijn

Hallmark zet weer alle kaarten in op Rijnvicus

Op maandag 13 juli ondertekenden Jan de Vries (directeur Rijnvicus) en Richard Grootenboer (Finance Director Europe Hallmark Cards) opnieuw voor langdurige samenwerking. Voor de komende 3 jaar is de werkgelegenheid van ongeveer 85 mensen veiliggesteld.

De medewerkers komen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. De meeste medewerkers van Rijnvicus hebben (enige) afstand tot de arbeidsmarkt.

Beter en langer contract

Hallmark en Rijnvicus gaan een contract aan voor tenminste 3 jaar, van 1 juli 2020 tot met 1 juli 2023. Hierdoor is continuïteit in de productie en recycling voor de producten van Hallmark gegarandeerd. Dit contract biedt de medewerkers van Rijnvicus kansen om te doen waar ze goed in zijn. De directeur van Rijnvicus maakte onlangs zijn vertrek bekend naar DSV. Hij is zeer trots dat hij voor zijn vertrek deze mooie deal heeft getekend. “Deze handtekening heb ik met liefde voor mijn medewerkers gezet. Hallmark is een begrip in onze organisatie. Wij hebben nu marktconforme prijzen en wij zijn blij dat Hallmark hierin is meegegaan. Zij laten opnieuw zien dat zij onze medewerkers op waarde schatten."

Hallmark: waardevolle relaties

Bij Hallmark vinden ze het belangrijk om waardevolle relaties op te bouwen. Of je nu een mooie verjaardagskaart zoekt, iemand beterschap wil wensen of verrassen. “Wereldwijd verrast Hallmark al meer dan 100 jaar mensen met de mooiste kaarten. Juist in deze tijd waarin veel mensen op afstand van elkaar leven, sturen meer mensen elkaar een kaartje. Wij maken mogelijk dat je elkaar verrast met de leukste kaarten. Zo toveren wij een lach op hun gezicht! Onze wenskaarten zijn van de beste kwaliteit en wij variëren altijd in thema en formaat”, aldus de heer Grootenboer van Hallmark. Rijnvicus sluit daar goed op aan, omdat voor alle formaten een passende molen wordt ontworpen en gemaakt.

Kansen voor banen in logistiek

Rijnvicus maakt duizenden kaartenmolens en andere producten voor Hallmark. Daarbij verzorgt Rijnvicus alle processen, van grafisch ontwerp, productie, montage, verzending en registratie tot aan de recycling. Van alle molens is bekend waar deze zijn en deze komen regelmatig terug naar Rijnvicus voor service en onderhoud. Zo worden de molens zo lang mogelijk duurzaam ingezet. Deze werkprocessen gebruikt Rijnvicus om medewerkers op te leiden in de logistiek. Hierdoor kunnen medewerkers diploma’s of (deel)certificaten halen. Zo is de kans groter dat ze een baan vinden op de arbeidsmarkt.

Toekomst

Hallmark en Rijnvicus kijken uit naar de vernieuwde en verlengde samenwerking. Bij Rijnvicus staat de ontwikkeling van de medewerkers voorop. Zo halen ze maximale uit zichzelf zowel bij Rijnvicus als bij ondernemers uit de regio. Benieuwd wat Rijnvicus voor jou als ondernemer kan betekenen? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt van Rijnvicus. Ook maakt Rijnvicus Displays link naar diverse metaaloplossingen op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de verkoopafdeling.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.