Josh Walet
Advertorial Horeca

Halloween bij McDonald’s Alphen Drive: griezelig spektakel op zaterdag 28 oktober

Ook dit jaar keert het angstaanjagende Halloween McDrive-evenement terug bij McDonald’s Alphen Drive aan de Gouwelandenlaan. Op zaterdag 28 oktober, van 21:00 tot 24:00 uur, verandert de McDrive aan de N11 in een huiveringwekkend schouwspel.

"De voorgaande edities werden als een enorm succes ervaren door onze gasten en dit jaar belooft het opnieuw een onvergetelijk spektakel te worden", vertelt Restaurant Manager Dennis. In samenwerking met Wout Events uit Alphen aan den Rijn wordt de McDrive omgetoverd met special effects en angstaanjagende personages zullen in en rondom het restaurant rondspoken om onze gasten de stuipen op het lijf te jagen.

“Ieder jaar zet het hele team zich in om het evenement succesvol te maken. En dat is niet niks, want elk jaar wordt de Halloween McDrive groter, beter en drukker. Iedereen die meedoet en meespeelt zijn medewerkers van onze organisatie. Het is leuk om collega’s een andere rol aan te zien nemen op het moment dat ze verkleed / geschminkt zijn. Het is iets waar velen al het hele jaar naar toeleven!” aldus Dennis.

Verkeer

Rondom de McDrive zullen verkeersregelaars rondlopen om het verkeer in goede banen te leiden en opstoppingen te voorkomen. Liefhebbers van de Halloween McDrive kunnen tot 22:30 uur in de rij aansluiten en gasten die liever in alle rust bestellen, kunnen doorrijden om binnen in het restaurant hun bestelling te plaatsen. Het restaurant blijft geopend voor gasten die willen genieten van McDonald's zonder de Halloween-atmosfeer. Bovendien zullen de verkeersregelaars toezicht houden op het autorijgedrag en de sluitingstijd van de Halloween McDrive.

Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je aan de beurt bent. Ook is de Halloween McDrive afhankelijk van de weersomstandigheden. Volg het Instagramaccount van McDonald's voor alle updates. Het leeftijdsadvies is 16+. Wil je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten bij de Halloween McDrive? Bekijk dan de onderstaande video!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:26

Alphens Kampioenschap Blindproeven tijdens Alphens Wijn Event

Wijnliefhebbers opgelet! Het Alphens Wijn Event organiseert op zaterdag 24 augustus het eerste Alphens Kampioenschap Blindproeven. Dit spannende evenement biedt een unieke kans om je wijnkennis te testen en jezelf een jaar lang de titel "Alphens Kampioen Blindproeven" te verdienen.

Algemeen vandaag 09:09

Alphenaar triomfeert als Beste Wielermanager op Scorito.com

Met grote trots kondigt Scorito.com aan dat een inwoner van Alphen aan den Rijn zich heeft gekroond tot de beste wielermanager van het seizoen. Deze prestatie komt na weken van intensieve competitie, waarin deelnemers hun kennis en strategisch inzicht op de proef hebben gesteld om de ultieme wielerploeg samen te stellen.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.