McDonald's
Advertorial Evenementen

Halloween McDrive bij McDonald’s Alphen enorm succes!

Op zaterdag 28 oktober transformeerde de McDrive van McDonald’s Alphen zich in een levensecht spookhuis. Een evenement waar gasten ieder jaar weer naar uitkijken. Ook dit jaar was het weer een enorm succes!

Ruim voor de aftrap van het jaarlijkse spektakel stond er al een lange rij auto’s op het industrieterrein. Om 21:00 uur reden de eerste auto’s het terrein van McDonald’s op en werden ze onmiddellijk verwelkomd door angstaanjagende Halloween personages, variërend van heksen tot iemand met een kettingzaag. Naast de personages die rondliepen, was het terrein van McDonald's tot in de puntjes versierd.

Ook werden er door Wout Events uit Alphen aan den Rijn special effects zoals vuur, lasers en mist ingezet om de Halloween sfeer nog intenser te maken. Bezoekers werden van het begin tot aan het eind ondergedompeld in een griezelige Halloween-ervaring. Wel moesten de gasten geduld hebben, want wachttijden van anderhalf uur waren geen uitzondering. Kom het zelf beleven volgend jaar, als je durft…

Bekijk hier de aftermovie van de Halloween Drive 2023. 


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:50

Burgemeester en wethouders teleurgesteld in houding Rijksoverheid

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is niet blij met de Nederlandse politiek. De Rijksoverheid blijft vasthouden aan bezuinigingen op het Gemeentefonds. Daarom moeten alle gemeenten fors bezuinigen. Vanuit het Alphense college wordt geprobeerd om, samen met andere gemeenten, druk uit te oefenen op het Rijk om meer geld beschikbaar te stellen.

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."