Stichting De Fantasie Compagnie

Halloweentocht door het Alphense centrum volledig uitverkocht

De animo voor de Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn op vrijdagavond 28 oktober was groot. Het evenement is dan ook volledig uitverkocht. Maar niet getreurd, er is nog een alternatief.

Griezels nemen vrijdagavond het centrum over. De Halloweentocht, bedoeld voor de kleinste griezelliefhebbers, start bij de ingang van het gebouw waar SoLow, Intertoys en MediaMarkt zijn gevestigd. Van daaruit volgen de deelnemers een route vol spannende karakters, punten om snoep of anders lekkers te verzamelen en natuurlijk nog meer griezelig leuke verrassingen.

Veel gezinnen uit Alphen en omstreken wilden met hun kids deelnemen aan de Halloweentocht. De animo was dusdanig groot dat het evenement volledig uitverkocht is. Maar: de organisatie heeft gelukkig nog een alternatief. “Gezinnen die misgegrepen hebben, kunnen donderdagmiddag of donderdagavond nog naar de Fright Factory bij Poppodium MAX", laat de organisatie weten.

Koop snel een ticket via fantasiecompagnie.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.