Fantasie Compagnie

Halloweentocht door het centrum dit jaar groter dan ooit

Ook dit jaar organiseert stichting De Fantasie Compagnie weer de traditionele Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn, dit keer op vrijdag 20 oktober. De organisatie laat weten dat het dit jaar nóg grootser zal zijn dan de vorige editie.

“We starten dit jaar op twee punten met de route, de ene groep start op het traditionele startpunt en de andere op het eindpunt, zo lopen ze tegen elkaar in”, laat organisator Jeroen de Nie, van de Fantasie Compagnie weten. “Op deze manier kunnen we meer mensen de tocht laten lopen en kunnen er meer mensen genieten van dit toffe evenement.”

Naast de aanpassing in de route, heeft de compagnie meer plannen met het entertainment onderweg. “Er komen meer vrolijk-griezelige, interactieve elementen op de route”, aldus De Nie. “En uiteraard komt de verkleedwedstrijd weer terug, dit jaar met een speciaal fotopunt op de route.”

Tijdens het lopen van de route kunnen de kinderen snoep en ander lekkers ophalen bij de verschillende snoeppunten, komt de griezelig goede dansgroep weer terug op de route en zal er ook live muziek aanwezig zijn. Uiteraard zijn er ook speciale Halloween acteurs aanwezig die de boel nét nog even iets spannender maken, uiteraard wel kindvriendelijk.

Tickets zijn te krijgen via www.fantasiecompagnie.nl. Alle deelnemers hebben een ticket nodig, zowel kinderen als begeleiders.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.