Pixabay

Halve van Alphen op zondag 6 oktober

Op zondag 6 oktober vindt de 5de editie van de Halve van Alphen plaats: dé najaarsklassieker. Een echte halve marathon langs de groene randen van Alphen aan den Rijn met een vrijwel autovrij parcours.

De Halve van Alphen wordt georganiseerd door Alphen a/d Run en CAS Alphen, in samenwerking met B-Fitt. De Halve van Alphen kent maar één afstand, maar je hebt veel keuze in hoe je die volbrengt: dit kan hardlopend (alleen of in estafettevorm), maar mag ook wandelend of skatend. Zelfs meefietsers en kinderen (onder begeleiding) zijn welkom: een unieke kans om zo'n evenement eens van dichtbij mee te maken.

De Halve van Alphen start om 11:00 uur voor hardlopers. Wil je liever wandelen? Dan begint het om 9:30 uur. Deelname aan het sportevenement is gratis, inschrijven kan alleen ter plekke vanaf 9:00 uur. De inschrijving, start en finish zijn op de Flemingweg 18G bij B-Fitt.

Meer informatie is te vinden op www.halvevanalphen.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.