Pixabay

Halve van Alphen op zondag 6 oktober

Op zondag 6 oktober vindt de 5de editie van de Halve van Alphen plaats: dé najaarsklassieker. Een echte halve marathon langs de groene randen van Alphen aan den Rijn met een vrijwel autovrij parcours.

De Halve van Alphen wordt georganiseerd door Alphen a/d Run en CAS Alphen, in samenwerking met B-Fitt. De Halve van Alphen kent maar één afstand, maar je hebt veel keuze in hoe je die volbrengt: dit kan hardlopend (alleen of in estafettevorm), maar mag ook wandelend of skatend. Zelfs meefietsers en kinderen (onder begeleiding) zijn welkom: een unieke kans om zo'n evenement eens van dichtbij mee te maken.

De Halve van Alphen start om 11:00 uur voor hardlopers. Wil je liever wandelen? Dan begint het om 9:30 uur. Deelname aan het sportevenement is gratis, inschrijven kan alleen ter plekke vanaf 9:00 uur. De inschrijving, start en finish zijn op de Flemingweg 18G bij B-Fitt.

Meer informatie is te vinden op www.halvevanalphen.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.