Wonen en bouwen

Han de Jager stort fundament nieuwe hospicewoning

De stichting Hospicegroep Alphen aan den Rijn-Nieuwkoop krijgt een nieuwe woning met zes gastenkamers aan de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn. Maandag 17 september zal wethouder Han de Jager de aanzet geven om het fundament van de woning te storten.

De Hospicegroep biedt vrijwillige terminale zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Een nieuwe hospicewoning voor de stichting is noodzakelijk vanwege de toegenomen vraag gedurende de afgelopen jaren. 

Bestuursvoorzitter Bert van Zeijts is verheugd dat er met het storten van het fundament een nieuwe mijlpaal wordt bereikt: "We zijn al heel lang bezig met deze uitbreidingsplannen. Vele partijen, waaronder de gemeente, hebben ons hierin ondersteund. De hospicewoning is tenslotte van en voor de samenleving, zonder de financiële steun van vele donateurs en financiers kunnen we dit huis niet realiseren."

Als alles naar planning verloopt, verhuist de Hospicegroep voor de zomer van 2019 van de Berkenstraat naar de Lupinesingel.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.