Handbike gestolen in winkelcentrum De Baronie

Woensdag 2 augustus is er zogenaamde handbike gestolen in winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. De politie is nu op zoek naar getuigen en meer informatie over de diefstal.

Een handbike is een soort fiets die kan worden voortgestuwd door met de handen te 'trappen'. De gestolen handbike is van een mindervalide man, die de 'fiets' aan zijn rolstoel koppelt als mobiliteitshulpmiddel.

De man heeft de handbike tussen 19.00 en 20.00 uur voor de Primera in het winkelcentrum geplaatst. Bij terugkomst bleek het hulpmiddel te zijn weggenomen. "U zult begrijpen dat de fiets voor hem van grote waarde is. Wij vragen uw hulp met het terugvinden van de fiets", zo meldt de politie op haar Facebookpagina.

De politie verzoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben over de handbike om contact op te nemen via 0900-8844.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.