Hans Klaverwijden clubkampioen ATTC EVO Repro

Bij ATTC EVO Repro zijn de clubkampioenschappen bij de senioren beslist. Hans Klaverwijden werd voor de tweede keer clubkampioen van ATTC.

Na een aantal spannende poulewedstrijden wisten Derrick Hesseling en Hans Klaverwijden zich te plaatsen voor de finale. Na een enerverende onderlinge strijd (9-11, 13-11, 11-7 en 13-11) werd Hans Klaverwijden verdiend clubkampioen van ATTC. Erik Ettema wist beslag te leggen op de derde plek door met 3-1 ( 9-11, 11-2, 11-3 en 11-9) te winnen van Etienne Kramer.

De Zuid-Hollandse kampioenschappen

Drie dagen voor de clubkampioenschappen werden net zoals vorig jaar de Zuid-Hollandse kampioenschappen georganiseerd in de Margriethal in Schiedam. Aan de 68 tafeltennistafels waren op zaterdag 220 jeugdspelers actief, waaronder negentien jeugdleden van ATTC. Daarmee behoorde ATTC tot de vier grootste verenigingen qua aantal deelnemers.

Jeremy de Groot wist samen met Fabrice de Schepper de tweede plaats van de Dubbel B te behalen. Merit Buijks veroverde een verdienstelijke tweede plek bij de Meisjes kadetten en Dylan van der Werf won de troostfinale bij de Jongens kadetten/junioren. Vincent van der Velden wist de halve finale van de Dubbel A te bereiken. Dominica van der Klugt liep met haar vierde plek bij de Meisjes beginners net het podium mis.

De vijftien senioren van ATTC die zondag meededen wisten helaas geen potten te breken. Ed van Oeveren ging er uiteindelijk nog wel vandoor met de tweede plaats in de troostfinale van de G2-klasse.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.