Hans Klaverwijden clubkampioen ATTC EVO Repro

Bij ATTC EVO Repro zijn de clubkampioenschappen bij de senioren beslist. Hans Klaverwijden werd voor de tweede keer clubkampioen van ATTC.

Na een aantal spannende poulewedstrijden wisten Derrick Hesseling en Hans Klaverwijden zich te plaatsen voor de finale. Na een enerverende onderlinge strijd (9-11, 13-11, 11-7 en 13-11) werd Hans Klaverwijden verdiend clubkampioen van ATTC. Erik Ettema wist beslag te leggen op de derde plek door met 3-1 ( 9-11, 11-2, 11-3 en 11-9) te winnen van Etienne Kramer.

De Zuid-Hollandse kampioenschappen

Drie dagen voor de clubkampioenschappen werden net zoals vorig jaar de Zuid-Hollandse kampioenschappen georganiseerd in de Margriethal in Schiedam. Aan de 68 tafeltennistafels waren op zaterdag 220 jeugdspelers actief, waaronder negentien jeugdleden van ATTC. Daarmee behoorde ATTC tot de vier grootste verenigingen qua aantal deelnemers.

Jeremy de Groot wist samen met Fabrice de Schepper de tweede plaats van de Dubbel B te behalen. Merit Buijks veroverde een verdienstelijke tweede plek bij de Meisjes kadetten en Dylan van der Werf won de troostfinale bij de Jongens kadetten/junioren. Vincent van der Velden wist de halve finale van de Dubbel A te bereiken. Dominica van der Klugt liep met haar vierde plek bij de Meisjes beginners net het podium mis.

De vijftien senioren van ATTC die zondag meededen wisten helaas geen potten te breken. Ed van Oeveren ging er uiteindelijk nog wel vandoor met de tweede plaats in de troostfinale van de G2-klasse.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:02

ROMEINEN Textiel

Onder een bepantsering draagt elke soldaat een tunica. Oneerbiedig gezegd: een ruimvallende jurk die boven de knie eindigt. Elke burger en elke slaaf draagt ook een tunica. Net als alle vrouwen. De kleurrijke Romeinse tunica’s worden meestal gemaakt van wol en ook wel van linnen.

Politiek vandaag 10:15

Gemeenteraad wil buurtbus in hele gemeente

Vooral de dorpen hebben geen of slecht openbaar vervoer. De reguliere buslijnen van Arriva rijden in de gemeente Alphen aan den Rijn niet overal. Daarom heeft de raad een initiatiefvoorstel voor het instellen van een buurtbus gemaakt.

Politiek gisteren 18:49

Parkeerbeleid voor hele gemeente is vastgesteld

Het beleid rond het parkeren in de hele gemeente Alphen aan den Rijn is donderdag 24 september door de gemeenteraad gewijzigd. Daarmee is het beleid gemoderniseerd. Een belangrijke wijziging is de norm die wijzigt van prijsklasse naar oppervlakte.

Cultuur gisteren 16:35

Het moment is daar: de ‘huiskamer van de stad’ is officieel geopend

Genodigden kwamen op zaterdagochtend bijeen voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek. Met een tot in de puntjes geregisseerde performance en speeches van directeur Hester van Beek en wethouder Kees van Velzen, was het moment vandaag eindelijk daar: de opening van de ‘huiskamer van de stad’.