Castellum Theater & Film
Advertorial Voorstelling

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Eerder werd al bekend dat Hans Klok met zijn allernieuwste familieshow Face the Future een maand lang in Koninklijk Theater Carré Amsterdam zou staan. ‘En nu gaan we met deze fantastische show door heel Nederland toeren,’ laat Hans Klok weten. ‘Waar ik ter wereld ook heb opgetreden, Nederland blijft bij mij op 1 staan. We hebben zulke geweldige theaters. Met Face the Future ben ik straks van Maastricht tot Groningen te zien.’

Magische reis

Klok is terug, en hoe! In Face the Future verwerkt Hans Klok eigentijdse thema’s als Artificial Intelligence (AI), Virtual Reality en technologische ontwikkelingen die even spectaculair als beangstigend zijn. Een magische reis met adembenemende, snelle illusies, in combinatie met nostalgisch variété en eigentijds technisch vernuft. ‘Artificial Intelligence (AI) en Virtual Reality ontwikkelen zich in de samenleving in een angstaanjagend hoog tempo. Beangstigend, vind ik, maar tegelijk fascinerend en uitdagend. Want - bestaat mijn beroep straks nog wel?’

Samen met zijn partner Dann van Ling en regisseur Stanley Burleson heeft Hans Klok in Face the Future online een avatar ontwikkeld, een digitale dubbelganger, die hem moet helpen bij de uitdagingen die een illusionist in deze tijd te wachten staan. Het kunstmatige alter ego ontwikkelt echter een geheel eigen wil en grijpt de macht. Pas als de avatar van vlees en bloed is, kan Hans de strijd met zijn tweede opstandige ik aangaan. Deze show heeft alles om vol in spanning op het puntje van je stoel te zitten!

Hans Klok behoort tot de beste illusionisten ter wereld. Zo is hij onder andere lid van de Britse The Magic Circle, een exclusief gezelschap waarin slechts de beste en meest vernieuwende illusionisten worden toegelaten. In 2014 heeft hij de Zilveren Clown gewonnen bij het prestigieuze Internationale Circus Festival in Monte Carlo. Hans was de eerste illusionist die ooit deze prijs won. Op de Engelse zender BBC kreeg hij de titel de snelste illusionist ter wereld door twaalf illusies in vijf minuten uit te voeren. Hans Klok werd in 2019 onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn bijzondere verdiensten met internationale uitstraling.

Wil je dromen met je ogen open, ga dan zeker deze show zien: Face the Future. The legend is back!

Kaartverkoop

Voor meer informatie en om tickets te boeken, ga naar www.castellum.nl of neem contact op met kaartverkoop@castellum.nl | 0172 – 429 292

Info & kaarten


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.