Politiek

Harre van der Nat opnieuw lijsttrekker van SP

De leden van de SP hebben Harre van der Nat unaniem als lijsttrekker gekozen op de algemene ledenvergadering van 17 oktober. De 41-jarige van der Nat gaat voor zijn tweede termijn in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn.

Harre is al sinds 1998 actief SP-lid en staat nog altijd graag op de barricade. De jonge gezinsman ziet een tweede termijn als een mooie uitdaging en is blij dat de leden van SP Alphen aan den Rijn achter hem staan. Van der Nat: "In een samenleving die steeds individueler wordt is het belangrijk om een sterk sociaal geluid te laten horen. Vanuit de raad en vooral daarbuiten."

De SP zal onder zijn leiding tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen daarom naar de mensen toe gaan om te horen wat zij belangrijk vinden. Ook zal zij door middel van vlogs onder de aandacht brengen wat er speelt in de samenleving om zo de politiek weer dichtbij te brengen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.