Lekker Hollands
Advertorial Evenement

Hé Oranjefan! Kom het EK voetbal kijken in Park Rijnstroom!

Oranjefans opgelet! Het EK voetbal staat voor de deur en Alphen aan den Rijn is er klaar voor! Op 21 juni wordt Park Rijnstroom dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, te zien op een reusachtig scherm.

Wat kun je verwachten?

Naast de adrenaline van de wedstrijd, zorgen live muzikanten voor een feestje. En wat is een voetbalfeest zonder bier en bitterballen? Ook daar wordt voor gezorgd!

Praktische details:

  • Datum: Vrijdag 21 juni 2024
  • Tijd: 19:00 - 23:30 uur
  • Locatie: Park Rijnstroom

Belangrijke informatie:

Om de sfeer vriendelijk en veilig te houden, is het dragen van voetbalshirts van rivaliserende clubs (Ajax, Feyenoord, PSV, ADO, etc.) niet toegestaan. Laten we samen genieten van de sportieve rivaliteit op het veld, zonder dit naar de tribunes te brengen.

Dit wordt hét voetbalfeest van het jaar en jij wilt hier bij zijn! Zorg dat je erbij bent en bestel nu je tickets voor slechts €5,00. Mis het niet!

Bestel tickets


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: