Heb jij al gereserveerd voor deze editie van de Alphens Restaurantweek?

De Alphens Restaurantweek is alweer een paar dagen in volle gang. Heb jij al genoten van een heerlijk meergangendiner bij een van de deelnemende restaurants? Zo niet, reserveer snel want de tafels gaan hard!   

Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je van donderdag 26 oktober tot zondag 5 november genieten van de lekkerste meergangendiners bij verschillende restaurants. Tijdens deze najaarseditie is er een vega twist, restaurants hebben allemaal een menukaart samengesteld met vegetarische gerechten. Op elke menukaart staat minimaal één gerecht met vlees of vis voor de echte vleesliefhebbers.  

Deelnemende restaurants 

Dit jaar doen er acht restaurants mee aan de Alphens Restaurantweek: Restaurant De Zeeger, Koeien en Kaas, Grand Café Eight, Restaurant ’s Molenaarsbrug, Buuren Fine Dining, Maggie Blue, Wet ’n Wild The Social Club en Bij Hen.  

Wil jij ook reserveren bij één van de deelnemende restaurants tijdens de Alphens Restaurantweek? Bekijk dan alphensrestaurantweek.nl voor menukaarten en reserveren.  

Reserveer direct > 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.