Heb jij al gereserveerd voor deze speciale editie van de Alphens Restaurantweek?

De nieuwe editie van de Alphens Restaurantweek is alweer een paar dagen in volle gang. Heb jij al genoten bij één van de deelnemende restaurants? Zo niet, reserveer dan snel voor een heerlijk meergangendiner en maak kans op een avontuurlijke prijs.

Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je van 15 tot en met 25 mei genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijk goede prijs. Zo dineer je al voor € 29,95 of € 34,95 bij één van de deelnemende restaurants. Van een heerlijk shared dining menu tot aan een goed stuk vlees. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek.

Dineer en win

Dit jaar maak je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie.

Hoe je kunt winnen? Reserveer bij een restaurant naar keuze, geniet van een voortreffelijk meergangen keuzemenu, upload na jouw gezellige avond het bonnetje en duimen maar! Wie weet vlieg jij straks wel naar Jordanië met een vriend(in) of familielid. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.

Deelnemende restaurants en reserveren

Tijdens de Alphens Restaurantweek doen er zestien restaurants mee. Voor ieder wat wils dus! De deelnemende restaurants zijn Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Stadsherberg, Maggie Blue, Restaurant ’t Haasje, Restaurant De Zeeger, De Beren, De Gelaardse Kat, Koeien en Kaas, Wet ’n Wild, Grand Café Eight, Tamarinde The Indian Kitchen, Brasserie de Alphense Burgemeester, Osteria La Piazza, Buuren Fine Dining, Senzaa en Bon Bini Restaurant. Ben je al benieuwd naar de menu's? Die vind je hier.

Let op: reserveer snel, want de tafels gaan hard. Niet gek ook, want de menu’s zijn ook deze editie weer verrukkelijk! Dit wil je niet missen.

Op de hoogte blijven van de Alphens Restaurantweek? Houd de website en social media dan goed in de gaten!

Reserveer direct >


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.